- 26 Ocak 2013
- 24.973
- 16.601
- 1.768
Olsun, çoluk çocuğun ne suçu var? Git direkt kendisine küfret yahuÇok sinirlendim ya kendimi kaybettim artık hayatımda böyle birşey görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun, çoluk çocuğun ne suçu var? Git direkt kendisine küfret yahuÇok sinirlendim ya kendimi kaybettim artık hayatımda böyle birşey görmedim
Eleke = 3 x diagne =2 x tetteh = 5 × mitroglu = 5 × hoza + 4 × nizipli + 10 üzeri 25 altı 5 pi re kare.
Daha genç gösteriyortuzemen: diagne 71 dogumlu
Kuş da sensin gereksiz de sensin futboldan anlamayan da sensin.. Sen kısa pantolonla gezerken ben bu forumdaydım.. Senin gibilere bööyle yönetim de müstehak kasımpaşanım kazığı da...Yav he. Şu kuşu atın forumdan... kuş degilsen bile futboldan gram anlamiyosun ki gene gereksiz bir uyelik. Thanks
Allah korusun kardeşim ya ilk 18 çıkmayacak ağzını hayra açBelhanda kaça gitti acaba
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rektaş EKOK(OKEK) mi almamız gerekiyor şimdi burada?
Lig maçında cezalıydı normal şartlarda bu maçta oynaması gerekirdi ya da en kötü 18 de olurdu. Arapların ilgisi olduğunu biliyoruz geriye tek ihtimal kalıyor gibiAllah korusun kardeşim ya ilk 18 çıkmayacak ağzını hayra aç
izin vermiyormuş s.parg transfere.Tetteh nerede lahn
Gelmez hocam benceDiagne 71 doğumlu ise o kadar para verilmez.
Hakan Şükür’ü getirelim o zaman.
Bildiğim kadarı ile o da 71 doğumlu.
Diagne 71 doğumlu ise o kadar para verilmez.
Hakan Şükür’ü getirelim o zaman.
Bildiğim kadarı ile o da 71 doğumlu.
Yav he. Şu kuşu atın forumdan... kuş degilsen bile futboldan gram anlamiyosun ki gene gereksiz bir uyelik. Thanks