Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

images (15).webp

Uğur Karakullukçu: "Göksel Gümüşdağ'ın ilkeler belirleyip ardından bize de 'bariyerler çıkmıyor değil' açıklaması yapıp laf çakması; böbürlenmeye giriyor. Tabii ki bariyer çıkmaz. Süper Lig'de hazır gelirle kurulan şirkete hiç bariyer çıkar mı?"

Sayın bayım üzeyir bey,forumda heyheyler herkesin üzerinde lakin kuş olmayana kuş demek ,kuş olmayanın kuş olacaģı anlamına gelemez.rahat olun ...
Şerafettin renkdaş sadece kuş mevzu değil adam hem futboldan anlamıyorsun hem gereksiz üyelik falan yazmış ona tepkim.
Ayrıca benim için an itibariyle en büyük kuş Musatafa Cengiz dir..

Uğur Karakullukçu: "Göksel Gümüşdağ'ın ilkeler belirleyip ardından bize de 'bariyerler çıkmıyor değil' açıklaması yapıp laf çakması; böbürlenmeye giriyor. Tabii ki bariyer çıkmaz. Süper Lig'de hazır gelirle kurulan şirkete hiç bariyer çıkar mı?"
:tbr:

Fredrik Gulbrandsen'in ismi geçmişti bir ara. Ne oldu buna, bilgisi olan var mı? Diagne falan derken para kalırsa bu tarz bir oyuncu da çok işimize yarar diye düşünüyorum.
Gerçi ben hala Diagne dahil doğru düzgün birisini alabileceğimize inanmıyorum orası ayrı.

Bu Tüzemen maçtan sonra Alan tamam yanında da 2 bonus var demedimi? Şimdidi Diagne tamam yanında bonus trezeguet dedi

Ya kardeşim David okereke ve blessing ikiside genç göm parayı bunları okereke bu yıl İtalya 2 de 6 gol 8 asist le oynuyor blessing 10 gol ile oynuyor yaşları 21 daha bas bunları 10m euroyu ulan biz hiç mi anlamıyoruz futboldan yoksa bunlar mı aptal bir türlü çözemedim

diagne biti bilgi iceriden soru sormayin ne para ne takas ne kimden !

sonunda aldilar ama bir forvet daha lazim bu daha iki mac cezali

hele sükür!!! :cimbom::cimbom:

diagne biti bilgi iceriden soru sormayin ne para ne takas ne kimden !

sonunda aldilar ama bir forvet daha lazim bu daha iki mac cezali

hele sükür!!! :cimbom::cimbom:
Seni konudan atarim 5dk icinden en azindan modlara kaynagini yazmazsan. Yasaktir kaynaksiz duyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt