Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Son 48 saatin artık bu kadar bekleyen Galatasaray taraftarını memnun edeceğini düşünüyorum. Kimse fedakarlıktan da kaçınmıyor hatta belki de sürprizler olabilir, o kadar ileri gidiliyor."

Fatih Terim: "Son 48 saatin artık bu kadar bekleyen Galatasaray taraftarını memnun edeceğini düşünüyorum. Kimse fedakarlıktan da kaçınmıyor hatta belki de sürprizler olabilir, o kadar ileri gidiliyor."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Pazar günü yaptığımız son toplantıdan sonra, yönetim, başkan ve profesyonel arkadaşlarla, açıkçası transferde çok daha ümit var. Son düzlüğe güzel hislerle, güzel düşüncelerle giriyoruz. 2 gün daha herkes sabretsin."

-Fati hozam

Fatih Terim: "Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız, aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayacak oyuncular olmasını istiyoruz."

di santo konusu kapanmıs oldu sanırım.di santo ya erzuurm ya kasımpaşa yapar

Di santo yu almayın kadrodan birinin forvet oynamasıyla di santonun oynaması arasında fark yok

sürpriz pato ve savanier?

Sürpriz ne kız. Heyecan yaptım bak. Lan yoksa Belhanda-Fernandes değişikliği mi olacak veya Savanier

La ciddi ciddi 3 sezonda 54 maçta 5 gol atmış adamı forvet diye almazlar değil mi ?
Opera Anlık Görüntü_2019-01-29_220124_www.google.com.tr.webp

Defansa geliyor heralde diyeceğim de bizim defansların bile bundan fazla golü oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt