Tugay Nidag
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.374
- 1.938
Sürpriz Maicon veya Serdar out ve Stoper in dir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan olmadi sebep bilmiyorumAlan işi bitti mi tamamen özgür hiç adı geçmiyor
Kötu niyetle demedi ama agzindan cikan cumlelere dikkat edeceksin.Cidden böyle mi dedi yav? Kötü niyetli söylediğini düşünmüyorum ama komedi resmen![]()
Kaynagimi admin arkadaslara verdim inanmamak size kalir
di santooo
Erzurumun forveti çok sanmam ayrıca Erzuruma gidecek adam eğer doğru ise İstanbulda ne arardi santo erzuruma imza atacak
Özgür giden yabancı Maicon mu olacak ?
Evet
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynagimi admin arkadaslara verdim inanmamak size kalir
tömet altında bırak adamları, başkanımız söz verdi vs. tarzı.Daha gecen verdi
ne dedi önce bi 31 ni bekleyelim sonra bağcıyı hallederiz dedi bundan daha başka nasıl ültümatom verebilir
küfür mü edecek
Fatih Terim: "Son 48 saatin artık bu kadar bekleyen Galatasaray taraftarını memnun edeceğini düşünüyorum. Kimse fedakarlıktan da kaçınmıyor hatta belki de sürprizler olabilir, o kadar ileri gidiliyor."
sürpriz pato ve savanier?
yunus satıldı emre mor gelmeyecek diyosun kanatta alternatif yok zaten pek mantıklı değil..yok oyle bir isimiz
Bence Galatasaray'a yakışan bir santrafor alacağız taraftarlarımız rahat olsun gibisinden bir açıklama yapabilirdi. Ben şu ana kadar hep olumlu baktım ama bu açıklamadan sonra hocanın umudumuz arttı tarzı demeçlerinden sonra olumsuz düşünmeye başladım. Hoş, santrafor olmasa bile bu takım Fatih hoca ile şampiyon olur.Olumsuz gördüğün kısmı söler misin ?
Üstad gelecek olan stoper iyi mi isim vermen yararlı olmaz şu durumda ama hafifçe çıtlatsan güzel olur.Alan olmadi sebep bilmiyorum