Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür arkadaşımızın dediği çıkar çıkmaz ama tamamen iyi niyetli bir arkadaşımız benle de paylaşmıştı kaynağını .. Hatta serdarın fbye transferinin iptal olduğunu herkesten önce söylemişti..

Fatih Terim: "GALATASARAY''a ALMAK İÇİN KİMSEYİ ALDIRMAYIZ , ALDIGIMIZ OYUNCULARIN BİZE KATKI SAGLAYACAK OYUNCULAR OLMASINI İSTİYORUZ ."

yeterli mi?yoksa hala di santo diyip saçmlayacak mısınız

di santo için hoca onay verdiyse t. direktörüm diye dolanmasın bir daha:mad: umarım di santo anadolu takımları için gelmiştir.

hoca son düzlüğe girdik dedi di santo istanbulda...Bence GS için geldi :( inş yanılıyorumdur

Fatih Terim: "Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu, başkanımla konuştum. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse, o olur. Toplanıyoruz dedi, gece 01:30'da orada toplandık. Ben maçtan evvel başkanın odasındaydım, hiç yaptığımız şeyler değil bunlar."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Di Santo almanyada 4 milyon brüt aliyor. Hayatta biz veya FB/BJK haric baska takima gitmez (Basaka adam lazim degil)

fc-schalke-04-franco-di-santo.jpg

Biz Di Santo yu istemiş olmayız... Ümit ediyorum yani

Fenerin tolgaya mi daha cok ihtiyaci var serdara mi? Mal bunlar.

Çocukken bul senelerce yetiştir oynat destekle kırk yılın başı düzgün bir jenerasyon gelsin en sağlam iki adamının parasıyla gidip diagneyi al? Yunus satıldıysa 3 milyona falan diyecek bir şey yok.

Acaba di santo kasımpaşayamı geliyor , diagnenin yerine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt