Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve kostas iyidir ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitroglu 2. forvet olarak bile gelmesin, Eren affedilsin daha iyi

Benim için en büyük transfer Maicon’un gönderilip yerine bir stoper alınması olur. Belki biraz abartacağım ama forvet transferinden bile önemli bu hamle.

Fatih Terim: "Son zamanlarda kendi aramızda dahi konuşmadan basına nasıl servis ediliyor, bundan hiç hoşlanmıyorum, bunu sevmiyorum. Her saniyemiz dolu dolu, hepimizin. Gerek başkanımız, gerek yöneticilerimiz müthiş bir eforu var. Biz teknik heyet zaten Florya'yı mesken tuttuk."

Nerde konusuyor ya

Di santo ve diagne yeter bu lige. Di santo gördüğünüz kadar kötü degil. O fizikle bu ligde iş yapar. Maicon gidip stoper de gelirse tadindan yenmez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren + para Kasimpasaya ve Diagne bize. Yedek forvet olarak Di Santo Mitrogloudan daha ucuz olur diye onu almistiriz. Birinci forvet hocanin istedigi kisi diye, ikinci forvetde fedakarlik yaptiysa hic sasirmam ve Di Santoya ok demistir

Hocanin siradan oyuncu alinmayacagini soyleme guzel lakin ama bu kaliteli denilen oyuncular Cagne ya da Mahmud degildir umarim.

Schalke'nin forveti Franco Di Santo, Galatasaray'da sağlık kontrollerinden geçecek. Anlaşma tamam. (Fusball)

Slimani > di santo

Moderatör tarafında düzenlendi:
mitroğlu öküzün önde gideni. di santo stoper gibi bişey zaten. bu ikisi olmasın da diğer adaylarla bi çay içelim.

Neyi silersem

Ahahaha attim tuttu mu

Yok artik

tarihi_olaylar_nostradamus-jpg_548098256_1425215766.jpg

Mitroglu-Di Santo yapacagiz herhal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt