Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.434
- 5.363
- 1.873
Alfredo Morelos imkansız geçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesap linki.
Son 1 aydır baktığın Yolcu manifestolarında ramp, whcl, koşer yemek vs varPato geliyor pato yalelelel
Forum işi iyice deliliğe vurdu.Forum yine uçmuş
Wut?Pato geliyor pato yalelelel
Akhisar'dan seleznovu alamaya bu yeteneksizler ordusu Costa'yı mı alacak ? Bunlar eminönünden saatçi bile alamaz.Diego costa gelecekmiş
resmi teklif belgesi gelmişti...sen bi yere gitme geçen gözümden kaçtı sanma
daha o tahtalı foto paylaşılmadan önce sen burda ze luis yazdın, nerden biliyodun?
Hayallerimizle oynayan kötü insan.Şaka yaptım yahu zaten bilgi vermeyeceğimi ifade ettim. Biraz heyecan iyidir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece muziplik için söyledim. Keşke gelse ama emin olun gelen yok.
sana şimdi bişey derdimde neyseŞaka yaptım yahu zaten bilgi vermeyeceğimi ifade ettim. Biraz heyecan iyidir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece muziplik için söyledim. Keşke gelse ama emin olun gelen yok.
Şaka yaptım yahu zaten bilgi vermeyeceğimi ifade ettim. Biraz heyecan iyidir. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece muziplik için söyledim. Keşke gelse ama emin olun gelen yok.