Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: "Şundan emin olabilirsiniz, Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayabilecek oyuncular olmasını istiyoruz, onun için uğraşıyoruz."

bunu diyen adam di santoyu aldırmaz,biraz ara verin artık
e aldirsin demiyoruz zaten sergencim. Hoşuna gitmeyen gelişmeler olabilir, Muslera'ya ben git Santo'yu takip et demiyorum veya herhangi bir saçma iddia. Hoşunuza gitmeyen gelişmeler gerçekleşince o haberi buraya paylaşan arkadaşın suçu ne oluyor ben onu anlamıyorum. Senin ozelinde de demiyorum bunu
Diagne'ye 10 verilmiş haberi koyuyorum adam bana atarlaniyor niye veriliyor diye :D
Yapmayın böyle bende istemem di santo, mi santo

Diagne
Pato
Alan
Luyindama

IN

Belhanda
Maicon

OUT

Pompaaaa

Di Santoyu alacaklar,bence taraftar müdahele etmeli ki bu komisyon transferine cüret edilmesin,yanlız 8 ay bekleyip böyle bir çöpü getiren yönetim gerçekten bu takımın yönetimi olmamalı bu kadar beceriksiz bir yönetimle yol alınmaz

193.png
Luyindama
56.png
Mitroglou

Gündemimizde olduğu iddia edilen Diagne ve Trezeguet, İstanbul’da.

Şimdi 3 yıldır kendi totemim var. Hangi oyuncunun gelmeden önce videosunu izlesem o oyuncu gelmiyor bize. Hiç sektirmedim şimdiye kadar ciddiyim.

Hemen Di Santo skills izliyorum.

Luyindama mi geliyor

(işin esprisi) 11 yabancıyla oynuoz zaten.gekas mitroglou yapacan karşındaki rakibimiz zamanında sizi denize dökenler diyip damardan girip izleyecen :D

İki maçtır marcao ve Maicon beklemediğimiz şekilde uyum yakaladı Maicon geçmişten çok farklı keza Semih de iyi tek Ahmet Çalık soru işareti lig için stoper sorunumuz yok bence
Maicon un şimdi satılmasını istemiyorum
Maicon gidecek luyundama gelecekmiş peki luyundama geleceğinden haberi var mı lige in oyuncuyu sattığı dan haberi var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt