Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik heves birakmadiklari icin heycanlanamiyorum hatta transfer yapabileceklerine inanamiyorum ama , bu kadar tatavadan sonra en azindan bir transfer yapip bitane forvet getirirler heralde o kadarda rezillik cikarmazlar diye dusunuyorum

Maiconu 2,5a ve Yunusu 3,5a satmak resmen mallik olur. Umarim dogru degildir yav. Hele Mitroglou ve Emre Mor icinse. Ikiside gelmesin ve Yunus kalsin daha iyi olur.

Yarin Mor icin yonetimle hoca toplanacak ve karar verecek, 3 transfer gelisi kesin, 2 gidis kesin. Gidislerden biri anderlecht 3.5 m Euro yunus, digeri 2.5 Maison. gelisler mitroglu diagne ve luyindama. mor son kursun, Allahu ekber
Emre mor umarim cuzzi bir bonservis ile alırız.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1548796689063.webp

H.O diyebilir miyiz?

Terim'in Mitroglouya onay vereceğini hiç sanmıyorum. Neyse 2 gün kaldı belli olur her şey

mitrogluna marsilya yüzünden önyargılıydım acıkcası ama bu adam solakmış yahu solak forvet candır hertür iş yapar

Bu arada Marsilya türkiyenin fenerbahçesidir. Ora giden oyuncu mala bağlıyor. Mitroglu belki Lyon da filan olsa böyle olmazdı.

Yarin Mor icin yonetimle hoca toplanacak ve karar verecek, 3 transfer gelisi kesin, 2 gidis kesin. Gidislerden biri anderlecht 3.5 m Euro yunus, digeri 2.5 Maison. gelisler mitroglu diagne ve luyindama. mor son kursun, Allahu ekber
Tercüman Mert hocam forma göndersek imzalatır mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt