Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

a.albayrak hakılıymı: oyunuclara haksızlık etmeyelim, onlar benim için snejder..

snejder muhabbeti uzadıkça bize-yönetime-hocaya ve takıma zarar verecekk kesin buu...

ohaaaaaaaaaaaaa hala mı yok lan:o

Cidden aklıma deli gibi aşık olduğum kıza yaptığım çıkma teklifi geldi, internet üzerinden yapmak gibi bi ahmaklık yapmıştı ve cevap vermesi için 9 gün beklemiştim. Her girip haber göremediğimde direk o anılar geliyor aklıma.

Antremana çıktıgını öğrendiğimden beri zaten moral 0

aslında bence antreman'a cıkması moratti'ye gıcıklık olsun diye aynı sekilde bu kadar rahat davranması moratti'ye inter'e karsı hazırladıgı bir stratejinin bir parcası oldugunu düsünüyorum.Sanırım kulüp'den alacagı varmıs.

O beyinsiz Yalçın Dümer kesin demeseydi eğer bugün gelirdi.O adam kime kesin dediyse gelmedi.

O kimi söylediyse umudu kesiyorum ben.Adamın geleceği varsa da gelmez bu cenub yüzünden.Bu arada bıorsa kapandı di mi her an o kapa olumsuz bir açıklama düşebilir.

ya bu sneijder olayını yaratan yönetim.bu kadar uzaması cidden çok kötü birşey.lig başlıyor hala ortada birşey yok.şimdi açıklama yaparlar olumsuz sonuçlandı diye.b planıda yok.

Bu aksam olumlu gelisme olmazsa ümidi keserim artık :(

Cidden aklıma deli gibi aşık olduğum kıza yaptığım çıkma teklifi geldi, internet üzerinden yapmak gibi bi ahmaklık yapmıştı ve cevap vermesi için 9 gün beklemiştim. Her girip haber göremediğimde direk o anılar geliyor aklıma.

kabul etmişmiydi bari :D

9 GÜN NİE BKLEDİN OLUM:asd: SONUÇ NE OLDU PEKİ?

426.jpg

beyler kendinizi yavaş yavaş şu sıfata alıştırın sneijder plase erman kılıç

geçmiş deneyimler transfer politikamızın böyle oldugunu gösteriyor matias suarez shaqiri plase necati ateş yigit gökoglan

birde asıl ilginç olan

sabah ntvspordaki programda fuat akdağ üstüne basa basa tekrarladı...

hemde yönetim içinden değil öğrendiğimiz kaynak dedi...

kim var ki başka? sneijderin kendisinden başkası olamaz...

veya italyan spor kanallarından birisi olabilir...

İşte bi transfer yaparken bunu ulu orta açıklayıp sonra da beceremezsen, iş sakız gibi uzarsa herkes gerilir, moraller bozulur, oyuncudan soğulur..

İsim misim vermeseler bunların hiçbiri olmayacaktı halbuki, kanal kanal dolaşıp yalan yanlış röportaj veren yöneticiler olmasa iş buraya gelmeyecekti. Kimsenin bişeyden haberi olmayacaktı, herkes kuzu kuzu transfer beklemeye devam edecekti.

birde asıl ilginç olan

sabah ntvspordaki programda fuat akdağ üstüne basa basa tekrarladı...

hemde yönetim içinden değil öğrendiğimiz kaynak dedi...

kim var ki başka? sneijderin kendisinden başkası olamaz...

veya italyan spor kanallarından birisi olabilir...

ne dedi mit akdağ tam olarak renktaş?

eğer aksi bir şey olursa ntvspor binasını yakacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt