Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir kaç haber sitesinde Refik Arkan'ın ''Bu akşam Sneijder'den yanıt gelecek'' gibi sözleri var. Bu haberlerde gerçeklik payı var mıdır acaba ?

Paracı biri olsaydı şimdiye 30 kere gelmişti bu da iyiye bir işarettir

Bu akşam gelmezse bence Kap'a görüşmelerin sonlandırıldığı bildirilmeli. Bunu ani kızgınlıkla falan söylemiyorum, gerçekten bu mesele bizi yoruyor, meşgul ediyor, diğer transferle odaklanamıyoruz. Ayrıca bu kadar bekletilmek bir taraftar olarak hoşuma gitmiyor. Sanki kulu kölesi olmuşuz gibi bir durum çıkıyor ortaya.

sneijder İnter'e transfer olurken de böyle bekletmişti manageri çakal galiba

Sneijder transferi aslında geçen sene devre arasında bitmiş ama evrak işleri ve sülalesine danışma süresi takdir edersiniz ki bu zamana kadar uzamış.

Bir kaç haber sitesinde Refik Arkan'ın ''Bu akşam Sneijder'den yanıt gelecek'' gibi sözleri var. Bu haberlerde gerçeklik payı var mıdır acaba ?

Ona bakarsan Bülent Tulun, Perşembe 24 saat süresi var dedi, Abdurrahim Albayrak, Cuma günü bu gece cevap verir dedi. Refik Arkan'a inanasımız mı kaldı.

1. Orhan Onur AYDIN ‏@CileC24

@YolantheCabau when are you coming to istanbul? Write answer please!!

1 dkYolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@CileC24 I really don't know what will happen..' This period makes me very nervous. Hope there will be some clarity soon.. Kiss x

hala bilmiyom diyo yahu bugunde olmaz bu

eğer bu tweet doğruysa varya ağır küfür edecem artık yeter midem bulandı haa

Öyleyse sabret. Şüphesiz Allah’ın vaadi gerçektir. Günahın için af dile. Akşam ve sabah Rabbini överek yücelt.40- Mümin ( İnanan) Suresi

kendine dikkat et diyo bizimkisi hemen tirsti hehehe

Ynt: Transfer Nöbeti

2 saati var imzayi atti atti atmazsa olacaklara karismam:)

Bugünün de özeti: Ben yatmaya gidiyorum...:ayatollah:

Herkes futboldan, futbolcudan tiksindi artık bu süreçte. Yeter artık yahu. Bu gece olmadı diyin bu iş bitsin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt