Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

moratti ver lan parayı sneijdere

oln bunlar yoksa 100'den geriye felan mı sayıyolar?

95% aslında 5% olmasın?

ulan üniversitede okuyorum, allah çarpsın son 5 günde iyice öküzleştim. paso gscimbom, 0 konsantre. bitsin allah aşkına şu transfer.

beyler cozdum olayi...

moratti ve sneijder arasinda bir anlasmazlik var.

moratti oyuzden sneijderi hep medya onune atiyor gibi kurnaz:D

Dear followers, please don't be upset about the whole situation now.. Nobody knows what exactly is happening behind closed doors.. I have to be patient as well.. It's not about love.. Cause I love this whole planet we live on.. ❤ You.. X

Herkesin söyledigine göre 15 ocak son tarih. Yarin saat 23.59'a kadar birsey olmazsa is biter. :o

yenge kapalı kapılar arkasında ne olduğunu kimse tam olarak bilemez ben de sabırlı olmak zorundayım diye twit attı.

bekleyip göreceğiz artık başka seçenek yok.

Dear followers, please don't be upset about the whole situation now.. Nobody knows what exactly is happening behind closed doors.. I have to be patient as well.. It's not about love.. Cause I love this whole planet we live on.. ❤ You.. X

:mad: o zaman niye gelmiyonuz

hygvj.jpg

:D

Transfer Nöbeti

Refik arkan en geç gece yarısı demiş işte bekleyip görelim

Crysis yüklüyoruz sanki.Crysis te yüklenirken %90lardan sonra ağırlaşırdı.Sıkılırdın artık ama oyun yüklenirdi öyle böyle.

Sonra Crack yapıp oyuna girerdin.

Bi bakardın oyun kasıyor.öyle böyle oynardın ama dayanamaz silerdin.

Sneijder özeti bu :) alıcaz ama inşallah kasmaz.

Yahu benim anlamadığım, madem ortada bir imaj anlaşması var, 5 intere 5 sneijdere gidiyor para,

ULAN NİYE SATIYORSUN ÖYLE ADAMI, BEDAVA OYNUYOR RESMEN??

15 ocak çok önemli bence..yarına kadar oldu oldu olmadı umudu keserim,yüzde 95 diyolar ama resmi açıklamayı bekliyoruz,sinir hastası olduk

torrent gibi ..yüzde 99 bile olsa o yüzde 1 olmazsa filmi izleyemiyoruz beyler bi de bu yönden düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt