Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben Sneijder gelmezse de bir sey demem ama Stoch isine doner ve Fener alirsa vay yonetimin haline
ben Sneijder gelmezse de bir sey demem ama Stoch isine doner ve Fener alirsa vay yonetimin haline
Sneider geldide bizimmi haberimiz yok.hala ortada bir başarı varmı?
Adamın sırtına silah mı dayayalım bizde oynaması için ?
Yönetim elinde geleni yaptı.. Ha o kadar iyi teklife rağmen bu şikecilere falan gidiyorsa bunda bizim yönetimin kabahati değil adamın dünyaya ve spora bakış açısındandır..
Kerim Frei konusu ne oldu acaba ?
![]()
sizdede böyle sayfa ilk açıldığında aşağısı damalı oluyor mu ?2 gündür böyle:confused:
Edit: Bende sadece mobil telefon böyle. Hemde uzun süredir böyle. Bilgisayarda hiç başıma gelmedi. @GSCMaster?
Adamın sırtına silah mı dayayalım bizde oynaması için ?
Yönetim elinde geleni yaptı.. Ha o kadar iyi teklife rağmen bu şikecilere falan gidiyorsa bunda bizim yönetimin kabahati değil adamın dünyaya ve spora bakış açısındandır..
Bu yalanlama transfer ihtimalini düşürmese de bugün açıklanma ihtimalini baya bir düşürdü.
o tehlike her an için mevcut. bence protokolü yaparken ilk başta bizim başkan bunu düşünmeliydi. azize batacağını da bilse sırf bize inat daha fazla verip futbolcunun ve klübün aklını çelebilir. hatta yetmez böbreğini dalağını bile satar bu işin olması için, öylesine psikopat bir adam
2 gundur bende de vardi , bilhassa dunKardeşim ;
1) Kullandığın tarayıcı nedir ?
2) Bilgisayarının ekran kartında problem olabilir. Driver tanıtmamış olabilirsin.
Cevap verirken lütfen benim mesajımdan alıntı yaparmısın.