Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder+Kolo Toure+Kader Keita gelsin yeter :D

ben Sneijder gelmezse de bir sey demem ama Stoch isine doner ve Fener alirsa vay yonetimin haline

Adamın sırtına silah mı dayayalım bizde oynaması için ?

Yönetim elinde geleni yaptı.. Ha o kadar iyi teklife rağmen bu şikecilere falan gidiyorsa bunda bizim yönetimin kabahati değil adamın dünyaya ve spora bakış açısındandır..

Birsey anladiysam arap olayim

Zor ya.Yönetime kızanlar Fmde denesinler almayı :D İkna etmek çok zor yıldız adamları :b5:

Arkadaslar 2 tane yalanlama geldişu ana kadar

biri ntvspor'a anlaştığımıza dair, diğeri başkanın %95 bitti açıklaması...Pek olumlu değil sanki:(

Yönetim elinde geleni yaptı.. Ha o kadar iyi teklife rağmen bu şikecilere falan gidiyorsa bunda bizim yönetimin kabahati değil adamın dünyaya ve spora bakış açısındandır..

Uefa Avrupa liginde oynamak istiyorsa gitsin oysasın Batelerle moskovolarla

ben Sneijder gelmezse de bir sey demem ama Stoch isine doner ve Fener alirsa vay yonetimin haline

o tehlike her an için mevcut. bence protokolü yaparken ilk başta bizim başkan bunu düşünmeliydi. azize batacağını da bilse sırf bize inat daha fazla verip futbolcunun ve klübün aklını çelebilir. hatta yetmez böbreğini dalağını bile satar bu işin olması için, öylesine psikopat bir adam

Kerim Frei konusu ne oldu acaba ?

Bu çocuğu sezon sonu kaptırırsak o zaman birşeyler yazacam yönetimle ilgili...

Tüm yoğunluğu Sneijder'e vermek niye ?

Takımın eksiklikleri belli... stoper ve ilerde kerim Frei gibi biri..

Hocanın yüzünün asık olması da bu yüzden..

Hayırlı nöbetler :yenieek:

1231incix6756795.jpg

sizdede böyle sayfa ilk açıldığında aşağısı damalı oluyor mu ?2 gündür böyle:confused:

Edit: Bende sadece mobil telefon böyle. Hemde uzun süredir böyle. Bilgisayarda hiç başıma gelmedi. @GSCMaster?

Kardeşim ;

1) Kullandığın tarayıcı nedir ?

2) Bilgisayarının ekran kartında problem olabilir. Driver tanıtmamış olabilirsin.

Cevap verirken lütfen benim mesajımdan alıntı yaparmısın.

Bence zaten Fener'e gitme olasılığı olmaz ya eğer öyle bişey olursa yönetimi suçlarım ama bize gelmezde İnter'de kalır ya da EPL'ye giderse yönetime tek bişey söyleyemem açıkçası dediğin gibi silah dayayıp zorla getircek halleri yok ya tercih meselesidir ...

Önemli olan böyle bir olumsuzluk durumunda bizimkilerin B planı olup en kısa sürede o işi bitirmeleri gerektiği ama asıl korktuğum da sanırım böyle bir planları yok :(

Bu yalanlama transfer ihtimalini düşürmese de bugün açıklanma ihtimalini baya bir düşürdü.

Hale hazırda bişey varda bizimkiler saklamıyor ki, adam zaten he dese eminim hemen açıklıcak bizimkiler, bence şu an bütün yönetim sneijderin cevabını bekliyo açıklama için..

o tehlike her an için mevcut. bence protokolü yaparken ilk başta bizim başkan bunu düşünmeliydi. azize batacağını da bilse sırf bize inat daha fazla verip futbolcunun ve klübün aklını çelebilir. hatta yetmez böbreğini dalağını bile satar bu işin olması için, öylesine psikopat bir adam

Ciğeri beş para etmeyen birinin böbreği dalağı da fazla para etmez ...

Caresiz ve b plansiz bir transfer komitemiz var

Kardeşim ;

1) Kullandığın tarayıcı nedir ?

2) Bilgisayarının ekran kartında problem olabilir. Driver tanıtmamış olabilirsin.

Cevap verirken lütfen benim mesajımdan alıntı yaparmısın.
2 gundur bende de vardi , bilhassa dun

leee arkadaşş, bi günde olumsuz haberleri yalanlayınn..

hep olumlu haberler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt