- 3 Temmuz 2012
- 139.652
- 88.058
- 5.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Varyaaaaa bu adam bugünde gelmezse
Varyaaaaa bu adam bugünde gelmezse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder gelmez diyenlerle iddaya girmiş ve kazanmış
mehmet senol @mehmetsenol
Hımmm. Metinim Tutcum, soyuldun, soğana çevrildin kardeşim.. Girme dedim sana, dinletemedim... 8 şişe.
Gercek hesabı mı?
Sent from my iPad using Tapatalk
gstv de altyazı durup aniden reklam çıktı benim de aklım çıktı nerdeyse![]()
Forum kurallari çerçevesinde asiri argo konusmak, küfür, küfür imalari ve küfür kisaltmalari ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.
Her transfer döneminde oldugu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktir. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyecegimizi, kaynaksiz transfer haberi/duyumu paylasan üyelerimize uyari, tekrarinda 1 günden baslayan sürelerde MYC verecegimizi bilmenizi isterim. Ayrica konu içerisinde alakasiz resim, video vb. görsel paylasanlari 1 Gün MYC veya konudan uzaklastirmak gibi yaptirimlara tabi tutacagimizi bilmeniz gerekmektedir.
Üyeleri kandirip konuyu provoke edenler de gerekli cezalari alacaktir.
Forum kurallari çerçevesinde asiri argo konusmak, küfür, küfür imalari ve küfür kisaltmalari ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.
Her transfer döneminde oldugu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktir. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyecegimizi, kaynaksiz transfer haberi/duyumu paylasan üyelerimize uyari, tekrarinda 1 günden baslayan sürelerde MYC verecegimizi bilmenizi isterim. Ayrica konu içerisinde alakasiz resim, video vb. görsel paylasanlari 1 Gün MYC veya konudan uzaklastirmak gibi yaptirimlara tabi tutacagimizi bilmeniz gerekmektedir.
Üyeleri kandirip konuyu provoke edenler de gerekli cezalari alacaktir.