Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder bosuna bekliyor aslinda. Simdiye kadar bi Ingiliz kulübü teklif yapmadiysa daha da yapmaz zaten. Zaten Ingilizler de biliyor Sneijder'in durumunu, teklif yapsalar bile istediginin cok altinda olacaktir. Bunu kabul ederse bilemem. Simdi bu bizi bekleterek kendini akilli saniyor, oysa adam gibi teklif yapan tek takim biziz. Biz de teklifimizi geri cekersek ayvayi yer Sneijder. Tamam, ligimiz hic iyi degil ama Galatasaray da kötü veya kücük takim degil. Her sene CL, Türkiye'de sampiyonluklar, taraftarlarin kahramani olmak, istedigi para.. bunlari bu durumda red etmek aptalliktir.

Ne ayvayı yesin ya bırakın bu avutmaları..Adam 6 milyon kazanıyor İnter'den..Bunun yanında dünya kadar sponsorluk anlaşması var..

Ben Sneijder yerinde olsam açık açık gelmem bu lige ve Ülke'ye..Bunda alınacak bir durum yok..Suçlanacak kimse de yok ne yönetime ne de Sneijder'e kızılır..

Biz zoru seçtik ve bekliyoruz...

Bizim yöneticilerin yaptığı kadar adam yorum bile yapmadı medyaya...

Galatasaraylı yönetici Refik Arkan'ın Sneijder için gece saatlerinde geç de olsa karar belli olacak açıklamasından sonra heyecan artıyor.

Bunu ne zaman söyledi varmı böyle bişey

Var radyospora konuştu.İpin koparan bir yere bağlanıyor.

Hele derin furbol telegole bağlanmıyorlar mı deli olyorum

Evlat olsa sevilmez... Nursuz..Sinsilik var bunda..

934738-15452754-640-360.jpg

yoo gayet yakışıklı sözünün eri bir kişilik :)

arkadaslar saat 7de beri giremiyorum bu heycanlik goruyom birisi kisaca noldu anlatabilirmi ?

Bizim bi transfer daha böyle gece yarısı bitmişti ,gece saat 3:30 gibi filan özel uçakla gelmişti hangi oyuncuydu o ?

Gelceği yok bunun ben Hon oynamaya gider beyler hayırlı nöbetler :D :D

Sneijder artık müspet menfi bi cevap ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt