Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar bana da saydırmayın ama ben thy de calısıyorum yer görevlisi bi arkadasa su ucak işini sordum şimdi gece 1 de inecek 2 tane özel jet varmıs orası dogru da kuyruk ismini falan bilmiyo kuleden tanıdıgı olan birini bulabilen olursa...

Rasim Ozan Kütahyalı : Sneijder gece 1 de Abdürrahim Albayrakla beraber İstanbula inecek

Albayrak uçak kiralayıp gece 1'de geliyor. Protokol sorumlusu havalimanına gitmiş simdiden. Yarın da İtalya Seferi var bence yarın imza attırılır ikna edilmiştir oyuncu Albayrak şimdi gelip yaırn için çeteyi toplayacak :D

Saat 1'de uçak inecek ve içinden Sneijder çıkacak olsa şu ana kadar defalarca duyurulurdu beyler..Emin olabilirsiniz.

[video=youtube;M5HLdyNxXiw]https://www.youtube.com/watch?v=M5HLdyNxXiw[/video]

gece gelmesin olm uykulu uykulu tadı çıkmaz yahu :yenieek::yenieek:

Yaman Akinci ‏@YamanAkinci

Guvendigim bir kaynakdan telefon aldim. A.Albayrak su anda Istanbuldaymis. Bu havalimani isi biraz gercek disi duruyor su an icin...

Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.:asd::asd::asd::asd:

Farklı olacak ama yönetim ile Fatih Terim arasında bazı yerlerde yazıldığı gibi problem var mı.Ünal Aysal'a güvenebilirmiyiz, yoksa Terim'in istediklerini almamak için olmayacak duaya amin mi diyoruz.

Bu yazdıklarımı tamamen Abdurrahim Albayrak'ın röportajında ki huzursuz halinden çıkardım.

Sizin bir bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Soz konusu fatih terim'se parali eleman tabirini kullanamazsiniz...

adamın twitlere bakın fake bende protokol sorumlusu yaparım kendımı :yenieek:

Eren Mutlu ‏@ernmtl Unit Group'a ait Bombardier Challenger 604 tipi TC-ASL kuyruk tescilli uçağın saat 18:20'de IST > Malpensa uçtuğu bildirildi!

Bahadir Cokisler ‏@BCokisler

İnanın ben de heyecanlandim. Teyit eder etmez havalimanında buluşuruz. Biraz daha bekleyin. Kimseyi yanıltmayalım şimdi

Galatasaray A.Ş.'nin kiraladığı uçakta Abdurrahim Albayrak var. Ancak Wesley'in olup olmadığını teyit edemedim. Ben havalimanına gidiyorum

Uçak saat 1'de iniyor. Gelişmeleri anlatirim

beyaz tv de fırtınacılar uçakta olduklarını söylemiş. Var mı beyaz izleyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt