Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.983
Cevap: Transfer Nöbeti
Ahahaha
Ahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu kimsenin gittiğini sanmıyorum. Ne truvası, timsaha gelecek bir taraftar grubu varsa oda Fenerbahçe taraftarıdır. Malum bünyeleri baya alışık timsah olayına.Böyle birşey olsa bizden önce koşarlar.
![]()

antudan
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] bozcaadali - 15.01.2013 01:04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Diplomat-Viyana:cLink:2649046
Yalnız 12 numarada dolaştığı iddia edilen fotoğraf bugüne ait değil. Manu maçı öncesi o. Yani şu an havaalanına kimse gitmemiş olabilir. o fotoğraf doğru değil. 12 numarayı bilmiyorum ama antu gibi ciddi bir yer değil mi orası?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben şimdi esimi karşıladım. Kimse yok havaalanında..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yok yahu kimsenin gittiğini sanmıyorum. Ne truvası, timsaha gelecek bir taraftar grubu varsa oda Fenerbahçe taraftarıdır. Malum bünyeleri baya alışık timsah olayına.Böyle birşey olsa bizden önce koşarlar.
![]()
Dany bir şey yazdı twitterdan direk yalanlandı. Niye yalanlamıyorlar ?

antudan
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] bozcaadali - 15.01.2013 01:04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Diplomat-Viyana:cLink:2649046
Yalnız 12 numarada dolaştığı iddia edilen fotoğraf bugüne ait değil. Manu maçı öncesi o. Yani şu an havaalanına kimse gitmemiş olabilir. o fotoğraf doğru değil. 12 numarayı bilmiyorum ama antu gibi ciddi bir yer değil mi orası?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben şimdi esimi karşıladım. Kimse yok havaalanında..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Oğuz Altay @Oguz_Altay
Hala "net açıklama bekliyorum" yazanlar var arada kaçıyor galiba lütfen @Oguz_Altay son attığım mesajları okuyun...
Aç