Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak'la Sneijder'le zaten önde baskı yapamazdık ki böyle daha iyi oldu. v1

Bugünde açıklanmazsa yavaştan kendi kendimizi avutmaya başlayalım

Burak'la Sneijder'le zaten önde baskı yapamazdık ki böyle daha iyi oldu. v1

Bugünde açıklanmazsa yavaştan kendi kendimizi avutmaya başlayalım

valla düzgün bir tane solbek veya stoper alsınlar ben razıyım ama adam gibi bir tane, Sneijder sadece vizyon transferidir.

Re: Transfer Nöbeti

İngilizler retweetleyip duruyo bi saat kadar evvel Sneijder tweeter hesabina YNWA yazip silmis malesef

Gecenin o vaktinde Sneijder'in işi gücü yok Twitter'da dolanacak öyle mi. Twitter haberlerini bu kadar ciddiye alıp daha çok hevesleniyor millet. Bundan önce ki bir kaç transfer döneminden sonra artık oyuncu formayı giydiyse ancak öyle inanırım transferin bittiğine.

yazık yazık uykusuz kaldınız yine iyi ki 12 olmadan yatıp zıbarmışım :D

ümit özat dedi yandık biz çok gol atar dedi fısır fısır kıskanç patlayacaklar kıskançlıktan

LFC taraftarının yaptığı neye benziyor biliyor musunuz? Siz şuan karıyla görüşüyorsunuz, işleri acayip ilerletteniz, ha çıktınız ha çıkacaksınız, elinizde müthiş avantaj var, sürekli mesajlaşıyorsunuz ve başka bir adam karının ona gülümsediğini sanıp hayaller kuruyor. Tam o hesap. Kendinize gelin.

inter forumlarında ankette satarız diyolar sneijderi

inter forumlarında ankette satarız diyolar sneijderi

Zaten bu saatten sonra takımda kalması mucize olur. Inter'de oynamayı devam etmek isteseydi çoktan fedakarlık yaptı. Suç birazda Inter'de CL kazandıkları dönem sözleşmesini yenileyip senelik ücretini arttırmışlardı yanılmıyorsam.

bu adam büyük ihtimalle imza attı bize.

ama inter ile arasında olan problemler yüzünden bekletiyor.

Muratti sal gelsin artık

ulan arkadaş...

hadi sınava çalışmayıp bir adamı karşılamaya gidiyosun bu bir

ulan gerizekalı, rok'a güvenip bu işi yapıyon, bu iki

adam sana gece 1.5'ta gelecem demedi, sen artık gelse de istemiyorum sneijderi falan diyosun bu da üç

sen nası bi dengesizmişsin ya..

Benim bildiğim Sneijder gelse bile bu daha önceden söylenirdi, basına bir şekilde yansırdı. Burada ki zamanlama sırf reyting ve şov amaçlı. Adam bir de okuyormuş, okuyan insan iyice araştırıp etmeden gecenin bir vaktinde futbolcu karşılamaya mı gider.

Bu Twitter'ın da Wikipedia'dan farkı yok.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

şimdi herkez açıklanacak derken eğer açıklanmaz ise suçlu benmi olucam çok merak ettim :))

simdide boyle oldu ilk gunden beri sneijder parcaliyi giyicek diyen adam :D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Benim bildiğim Sneijder gelse bile bu daha önceden söylenirdi, basına bir şekilde yansırdı. Burada ki zamanlama sırf reyting ve şov amaçlı. Adam bir de okuyormuş, okuyan insan iyice araştırıp etmeden gecenin bir vaktinde futbolcu karşılamaya mı gider.

Bu Twitter'ın da Wikipedia'dan farkı yok.

ya insan aptal olduktan sonra bilimsel makale bile olsa farketmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt