Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer işinde üstüne tanımam.Karizması yeter.Refik Arkan,Semih Haznedaroğlu,Sedat Doğan gibi gereksizler olacağına bu adam olsaydı Sneijder şu an Florya'daydı.

INGILIZCE nekadar onemli oldugunu ispatidir !! HaldunReis'te Karizma + Ingilizce olunca ... :yenieek:

Ya yönetimden biri çıksa defans için transfer çalışmaları başka koldan devam ediyor dese bu kadar panik olmayacağız.

Ama malesef durum kötü.

renktaş sen, ben hayatımızı idame ettirmek için çalışıyoruz ona göre para alıyoruz yani biz 3-5 i ararız ama bu adamlar elit kesim. bir şehri doyuracak kadar para kazanıyorlar yılda

Belkide sen haklısındır ama bu adam bi şekilde oynatılmayarak zaten haksızlığa uğradığını düşünüyor. Karısıda bunu doğrular nitelikte kirli oyunlardan bahsetti. Bence dargın olduğu kulübünde parasının kalmasını istemiyor. Kendi kendine oda "lan ben bu klübe şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandırdım şimdi 3kuruşun lafını ediyorlar" diyordur belkide.

Çok duygusal bakıyoruz biz bazı şeylere. Ama hayat öle degil. Bana kimse Amrabat tan bahsetmesin o insirim muhabbeti bence tamamen bir kurgu.

Bide diyorlarki para için gelcekse gelmesin başarılı olmaz. E amrabat bizim için geldide iyimi oynuyor.

Önemli olan aldığı paranın hakkını vermek. Reira ya çok saygı duyuyorum mesela. Herçekten çok yüksek ücret alıyor. Ama adam nasılsa paramı alıyorum diyip salmadı. Bu yaştan sonra dırf ğarasının hakkını vermek için sol bek oldu:)

Artık önemli olan arma aşkı değil iş ahlakı. Gelsin dünyaları kazansınlar ama hakkını versinler.

Sneijder emin olun iş ahlakı olan bir adam. Adama sallamayın.

Schalkeyi bu kadro ile de geçeriz.Schalke'nin şu an ki durumu hiç iyi değil

şpl oynayacaz. onun için ben ligteki durumlara bakmam. adamlarda bişey varki lider çıktılarr..

ayrıca alman takımı bu. otamatiğe bağlarlarsa öyle gider.. onlar gol yesede atasda değişmez ama biz atamazsak zaman geçtikçe disiplin kayboluyor.

hele amrabatın o yüzünü görmek telaşlı halde beni acayip kızdırıyor..

Karizma istiyorsanız kıvanç reyizi yolluyalım adam galatasaraylı

Yok ama transfer serüvenlerinde kendi cebinden 800000 dolar harcadığı söyleniyor.Kişisel zevklerine önem veren ve otomobil tutkusu olan bir yöneticimizdi Haldun Üstünel.

anlaştığı oyunculara verilen paraları bir kontrol et. o astronomik ücretlere klüpteki çoğu yönetici bunları başarırdı

Transfer görüşmesi yapanların ingilizce bilmediğini mi düşünüyorsunuz ?
erm kem küt ile Nonetheless ile başlayan cümle kurmak arasında epey fark vardır.Üstelik hazır cevap olan ermm ... iiiiii diye beklemeyen bir konuşma tarzı ile daha etkileyici bir izlenim bırakırsınız.Bu iş pazarlamadır ve en önemlisi kendini nasıl pazarlayacağını iyi bilmektir transfer görüşmelerinde.Çünkü sözü ettiğimiz futbolcular sadece paraya bakan kişiler değil yoksa adam çoktan Rusya'ya giderdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt