Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hvw4t.gif

Alıntıdır :asd:

Artık bu saatten sonra hiç bir şekilde açıklama yapılmamalı olayı soğutmalıyız. Taraftar olarak biz ne kadar açıklama beklersek bekliyelim artık yönetim bu işleri sessiz bir şekilde halletmeyi öğrenmeli sürekli ekranlarda prim yapma çabasından vazgeçmemiz gerekiyor.

evet buda doğru,ama kimin azınlık olduğunu bana sorarsan ultraslanı benımsemen sevmeyenler azınlıktır,bu forumda da sanmıyorumkı ultraslanı sevmeyen benımsemeyen sevenlerden fazla olsun..

Alparslan Bey den sonra cok fazla değer kaybettiler. ikide bir yaptıklarını da kendilerini eleştirenlerin başına kakarak onlara mecburmuşuz ortamı sağlama peşindeler

Transfer Nöbeti

uA başkanının açıklaması gayet yerinde bence. Başkan'ın sözleri de resmi olmayan bitti bu iş açıklamaları. Adamın İnterle parasal sorunu varsa bunu da mı bizim yöneticiler çözecek?

2 mesajdır adama aleni küfür ediyorsun ..Yaşını bil senin lise arkadaşın değil o. Burası nasıl bir forum oldu ya.

Okuduğunu anlamıyor musun? Adam başkanla konuştum diyor.

Yeni taraftar profili böyle işte. Karşısına geçse el pençe divan duracak adamlar buradan rahat rahat hakaret edebiliyor, sosyal medya yayıldı mertlik bozuldu. :)

Nasil yok abicim. 2 senedir göremiyormusunuz bu skintiyi?

Hayir sol bek ve defansa da takviye sart ama 10 numara da sart, hatta bir adet forvet bile gider su an takima. Takimin eksigi bol.

Taraftar 10 numara deyince Hagi gibi bir adam istiyor arkadaş. Hagi gibi gelmez artık bunu artık anlayalım.

Ki 10 numara istemiyorum Fatih Terim adamın stratejisi belli ortada.

Ünal başkanın bir yıldız sözü var ve bunu mutlaka yerine getiricektir , sneijder transferinde onun için bu kadar ısrarcı

Bu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer.

Sneijder tüm Galatasaray camiasına hayırlı ve uğurlu olsun. :sgr:

[video=youtube;jP4gGcpil8I]https://www.youtube.com/watch?v=jP4gGcpil8I[/video]

Day and night bekliyoruz ..

Ulan nasıl bir taraftar yapımız var ya..

Beğenirsin beğenmezsin taraftar oluşumunun başkanı, Aysal'la görüştüm ortadaki bilgi kirliliğini kaldırmak için diyor ve bilgiyi veriyor sallıyoruz..

Onu geçtim

Başkan'a kesinleşmeden neden tvlere çıkıp konuşuyor açıklıyor hatta kapa bildiriyor diye sallıyoruz.. Adam bu sefer dolaylı yolu kullanıyor, uA başkanına anlaştık ufak şeyler kaldı taraftar sakin olsun mesajı veriyor, Bizim bir haltı beğenmeyen taraftar bu sefer TV , resmi siteden açıklama yapmak yerine bu adama söylüyor diyor..

Resmi yollardan anlaştık demesi ne kadar mantıklı? Taraftarı dizginlemek için resmi olmayan başka hangi yol var uA Başkan'ından başka? Biraz mantık lütfen!!!

ilginç kimseden timsaha gelmeyın beyler dıyenn yok:):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt