Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal başkan Ali Güven ve daha bilmediğimiz kim 1 haftadır çalışıyorsa bu iş için ellerine kollarına sağlık..Ayıp ya sıcak evinde otur elinde çayınla sağa sola bok at..Basın nasıl gaza getiriyor ülke insanını anlamak çok zor..Adamlar fenerbahçe için değil bizim için çalışıyorlar..G.tlerini yırtıyorlar adamı Galatasaraya kazandırmak için aklı selim düşünün azıcık allah aşkına

Crunchsport diyosa doğrudur :asd: TD ağzıyla söyledi ilgilenmiyoruz diye, adamlar daha Nuri ŞahiN'in maaşını veremiyor

he he.. ben de crunchsport'a inandim o yuzden buraya tasiyorum.. onun bunun lafiyla kuyuya inecegime google'da kendim aradim ne var ne yok diye.. bulduklarimdan biri bu.. dogru yada yanlis, ben sadece paylastim..

Ya altı üstü Oğuz Altay bir aydınlatma yaptı merak içindeki taraftarımız...

Burdaki çoğu hazımsız kişi uA'ya nefret-kin kusayım derken Oğuz Altay'a neden laf deniliyor anlayamıyorum ?

Denilen laflara bak Allah aşkına ?

Peygamber mi denilmedi , başkanla nasıl görüşürmüş, bizi temsil etmiyor diyeni mi ararsın neler neler..

O zaman açıklamalarını dikkate almazsın olur biter...

Ben onun aciklamarina laf etmedim . destek bile cikiyorum yaptigi aciklamayi dünkü tv deki rezalatlerden sonra. bir taraftar grubun baskani olarak emek sarf etmis dogrulari ögrenmek icin ve medjadaki bilgi kirligini ortadan kaldirmak icin. Galatasray lgi ile hic süphem yokdur olamazda ama konu baska. arkadas yaptigi aciklamara ilgili yorum yazdim ki 99% Ultraslanci ve olmayanlar sudur budur diyordu ki buna asla katilamam acikcasi. ha vardir dogal olarak yinede öyle kisiler yani kiskanan cekemeyenler ama öyle fazlada yokdur diye düsünüyorum. cogu kisi ultraslanin kendi Taraftar icinde ayrimcalik yaptigindan dolayi pek sevmez Ultraslani. Ben sadece o aciklama konusunda yorumu yazdim okadar .

Transfer Nöbeti

Bazilarimiz anlamiyor nedense

Gelecek adam SNEİJDER

Elbet naz yapip para kopartacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet sendeyiz mike

Ünal başkan Ali Güven ve daha bilmediğimiz kim 1 haftadır çalışıyorsa bu iş için ellerine kollarına sağlık..Ayıp ya sıcak evinde otur elinde çayınla sağa sola bok at..Basın nasıl gaza getiriyor ülke insanını anlamak çok zor..Adamlar fenerbahçe için değil bizim için çalışıyorlar..G.tlerini yırtıyorlar adamı Galatasaraya kazandırmak için aklı selim düşünün azıcık allah aşkına

Bu yorum için helal olsun adamlar kendilerini yırtıyorlar bizimkiler klavye başında sallıyor

Havada uçan KUŞ lardan nem kapar hale geldik renktaşlar.

Bence bu dakikadan itibaren forumda hiç bir twiit duyum paylaşılmasın sadece Kap Ve Resmi sitemizi takip edelim...

Bu arada cezalı olduğum için yazamadım dün 2 tane çapulcunun sözüyle havaalanına gidenleri gördüm gerçekten utandım..

Büyük bir bölümünü temil ettiği konusunda hemfikiriz, ama geri kalan kesimin de hasetiden çatladığı için ua'yı desteklemediği konusunda halen yanılgıdasınız.

ben hasetinizden dolayı böyle yazdınız diye bişey demedim,her yerde olduğu gibi burdada muhalefet olabilir bişey demiyorum saygı duyuyorum ;)

Arkadaslar simdi sizinle düsündüklerimi paylasicam.. duyum filan degil ama cok mantikli bir aciklama yapicam:

Galatasarayimiz Interle anlasmis durumda. Ardindan Sneijder bir kac gün düsünüp en dogru yolun galatasaray tercihi olmasina karar verdi. Ki bir kac pürüz kaldi kulübümzle sneijder arasinda onlarda kaldirilmis oldu. Sneijderin Inter'den alicagi var. O parayi almadan milano'dan ayrilmam diye düsünüyor. Bizim kulüb aciklama yapamiyor ki sneijder parayi almadan interden ayrilmayacagini biliyor. Sneijder interin bu transferden su an para kazanmasini istemiyor cünkü alacagi var. Bu kadar bence bütün olay

bu takımın şu anki defansından bir oyuncusu sakatlansa veya cezalı durumu düşse defansın hali içler acısı olur.

insaların verdiği tepki bu sebebten.

Olaya bak ya taraftar gerçekten inanılmaz saçmalamış durumda.

Oğuz altay başkanla konuştuk durum budur diye bazı açıklamalar yapıyor.Adama kimse inanmıyor,hakaret ediyor.

Elin özgür sancarı ne idiğü belirsiz twit atıyor.Millet inanmaya başlıyor.

Olaya bak ya taraftar gerçekten inanılmaz saçmalamış durumda.

Oğuz altay başkanla konuştuk durum budur diye bazı açıklamalar yapıyor.Adama kimse inanmıyor,hakaret ediyor.

Elin özgür sancarı ne idiğü belirsiz twit atıyor.Millet inanmaya başlıyor.

çoğu ergen abi ya boşver.

Yanlis anlasilmasin, uA herkesten üstündür demiyorum. Benim mükayesem su an iciin TR içindeki gruplarla.

Çarşi gibi olmaktansa ya da fener gibi 30 gruba dagilmaktansa uA daha iyi.

Ama uA da evinde mac izleyen Gs taraftarindan üstün degildir.

Sevmeyen de saygili olabilir

Bu cekilde deseydin daha önce kimse laf atmazdi ben dahil o yazina :) bu yukardaki yorumuna sonuna kadar katilirim. Ua türkiyenin en büyük en dogru yolda ilerleyen bir Taraftar grubudur digerlerine bakarsak hemde uzaaaaak ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt