Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben hala ümitlyiim bu geceden..Her ne kadar Oğuz Altay'ın ağzından Başkan Cuma demiş olsa da..

Gelişme var mı beyler iyi nöbetler

ben kaka diyorum.. dön dolaş aynı muahbbet sonuçta..

biri çilek biri portakal.

yeee yeee vitamin bahçesii oldukkk:D

Bence böyle büyük bir transfer yapabilceksek yani kesin olcaksa bu iş 1 hafta sonra olmasında da sakınca yok ( tabi biz beklerken kanser oluruz o ayrı ) ama işin sonunun böyle bekleyip bekleyip de olumsuz olmasından korkuyorum ne kadar umutlu olsamda :( Çünkü biliyorumki o zaman bizimkiler saçma sapan birilerini getirmeye kalkcaklar yine son dakikada :(

Abi bu adamlar hala niye gün veriyor ya aklınmadı mı başkan anlamıyorum ki. En son şimdi cuma dediler. Ta geçen hafta deselerdi görüşmeler devam ediyor sizi bilgilendirecez diye. Önce dediler 3 gün (cumaya kadar). sonra pazartesi sonra bugün şimdi de perşembe olmadı cuma. Bu nedir ya nasıl profesyonellik bu devamlı kendilerinin bile emin olmadığı zamanları veriyorlar.

sneijderle ırtıbattayım panpalar :)
18633_6849_04042011_1.jpg

Bende umutluyum zaten perşembe en geç cuma dediler. O günlerden önce herhangi bir gün gelebilir ki ben gizli geleceğini düşünüyorum yoksa o hava alanı bildiğin yıkılır.

aman abim jo'lara giovannilere yıkılmıs orası sneijderede yıkılsın :yenieek:

İnter kadrosuna baktım resmi sitelerinden 29 yabancı futbolcusu var kadroda..Biz 5'e düşürmeye çalışıyoruz..Aklını söveyim o tüpçünün ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt