Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sneijder olayından beri solbek ve stoper olayı yalan oldu. Gelişme olmayacak mı onlarda?

Fener'de bizim sayemizde transfer stresinden kurtuldu vallahi. Güya başkanları 3 oyuncu transfer edeceğiz diye aykutu ikna etmişti:))))

Beyler ben bi duyum aldım............

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan “ Wesley Sneijder bugun Hollanda'nin Algemeen Dagblad gazetesine aciklamalarda bulundu...”

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan

"Inter ve Galatasaray benden habersiz anlasmis olabilir, ama bu bende baski yaratmaz. Kendi kararimi kendim veririm"”

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan

Sneijder: "Turkiye'de Galatasaray formali resimlerim falan donuyormus, bunlari saskinlikla izliyorum"

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan

“Sneijder: "Twitterda bi resim gordum, guya ucak biletim varmis Istanbula. O gun o saatte abim'le Milano'daki evimdeydim."

Valla bu dogruysa bu aksam vazgecsinler. Sen kimsin lan. Seni mi bekleyecegiz?

adamın işi gücü yok twitterdaki ergenlerin fotoşoklarını inceleyecek vs :o

bu adam gelmez interle sezon sonuna kadar devam eder o arada premier ligten teklif yapan takımlar olursa değerlendirir sezon sonuda ingiltereye gider. gelecek olsa şimdiye çoktan imza atmıştı. düşünülecek neyi var alacağı para vs herşey açık ve net.

hal böyleyse neden abdürrahım albayrak bu adam için kendi agzından sizin yeni haginiz olmak istiyorum diye bir söz sölyleme geregi duyuyor

refikte bugun cevap alıcaz demis

tulun:24 saat içinde

doğan:3 gün süre verdik bu gece cevap alıcaz

sn.arkanda bu gece diyor yattı bu gecede :yenieek:

Moratti sonunda fesh edecek sneijderin sözleşmesini :D

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün bazı medya organlarında, Başkanımız Ünal Aysal'ın İtalya kaynaklı "Skysport"'a beyanat verdiği haberleri yer almıştır.

Başkanımız Ünal Aysal'ın bu konuyla ilgili olarak, 8 Ocak'ta Galatasaray TV'de yayınlanan programdaki açıklamaları dışında İtalyan veya herhangi başka bir medya kuruluşuna bir demeç vermediğini kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

bbbooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmm

Moratti: Sneijder sıktı artık. Bu akşam 20:00'a kadar müspet bir karar vermezse yarın ilk uçakla ben Florya'ya gidiyorum. Sana geliyorum Ünal. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt