Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes aynı kızı mı gördü lan:asd:

photo0107c.jpg

Takımı iyi yönetseydik o seviyelerde biraz daha tutabilseydik, ligimiz şikeli şaibeli olmasaydı bir de ülkeyi müteahhitler şikeciler hırsızlar yönetmeseydi evet 1.sınıf takım olabilirdik. O gemi kaçtı.

Şuan kim ne derse desin an itibariyle 3.sınıf takımız. 2 bile değil diyorum çünkü 2 olmak için 1-2 sene daha kasmamız lazım.

@figencivan1

Sneijdere o kadar para verilecek ,taraftar heyecan içinde bekleyecek, gizli saklı gelmez ki zaten !!

biz bitmisizde okey donuyoruz heberimiz yokmus,yeni nesil ucuyor kardesim o zaman :) benim zamanimda Comodor 64 cok modaydi .. ben lisedeyken internet yoktu :) biz studyoya girer muzk yapardik :) simdi yeni nesil muzik i pc uzerinden elektronik olarak yapiyor :)

abi ben lisedeyken virtual dj den müzik yapardim bundan 8 9 sene once, o müzikleri msn de koyardim status e link olarak, kizlar hasta olurdu stüdyo falan ı ıh.

geriç msn de yeni cikiyordu ondan once icq ya talim. turkcell in 3bin bedava mesaji yeni yeni cikmisti aylik 5 lira- 100 kontördü- onu alanlar kari kiz götürürd.

Sonra aksamlari caldirma modalari falan

Simdi okuldan kacanlar kendilerini batak ta diye tagliyor, biz okuldan kacinca okuldan kactik gelsenize diye kizlara tek tek mesaj atardik :asd:

beyler son durum nedir bizim yönetim halen agzindaki kilitleri acmadilarmi bu ne ya bari insan bir aciklama yapar

Yemeğe gidiyorum. Sneijder gelirse titretin beni :)

Oğuz un açıklamasını müteakip bir boşalma oldu insanlarda :D hareket bitti :evilsmile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt