Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

O degilde tek adam sayesinde nobet tutuyoruz

Cevap: Transfer Nöbeti

Maç varmış oğlum neden sölemiyosunuz?

Semih Ömer ideal ikili değil.Semih'in yanına ya Dany gibi hızlı ama daha güvenilir bir adam koyacaksın.Ya da Ujfalusi gibi tecrübeli ve saha da duracağı yeri bilen lider kişilikli bir oyuncu.

Ömer Toprak ikisi de değil ancak Semih'in alternatifi olur.Ya da Semih'i keser.Bunu da ben istemem açıkçası.

Semih-Mexes

Semih-Kjaer

Semih-Dany

Semih-Heitinga (bile)

olur Ömer olmaz.Serdar Taşçı olur ama bak.

2005 Pires:İnmeyen Uçak

Serinin ikinci filmi

2013: Sneijder: Verilemeyen Karar

Semih Ömer ideal ikili değil.Semih'in yanına ya Dany gibi hızlı ama daha güvenilir bir adam koyacaksın.Ya da Ujfalusi gibi tecrübeli ve saha da duracağı yeri bilen lider kişilikli bir oyuncu.

Ömer Toprak ikisi de değil ancak Semih'in alternatifi olur.Ya da Semih'i keser.Bunu da ben istemem açıkçası.

Semih-Mexes

Semih-Kjaer

Semih-Dany

Semih-Heitinga (bile)

olur Ömer olmaz.Serdar Taşçı olur ama bak.

Bırak Ömer'i bizimkilerin ilk tercihi Serdar Aziz imiş. Serdar Taşçı muhtemelen düşünülmemiştir bile. Düşünülse de gelmezler büyük ihtimal. Ömer de Serdar T. da gelmez herhalde.

Kerim Frei olayı çok ilginç gerçekten

İngiltere'de 150 dk oynamamıştır,milli takımda 45 dk var yada yok ama herkes direkt 11'e yazıyor :asd: Nerde izlediniz arkadaş bu kadar az şans bulan adamı

Sezer,

Milli maçta 0 45dk içinde topu tutuşu özgüveni bu izlenimi yaratan şey.

Bu akşam kimse transfer şifresi vermiyorken ben vereyim de fenomen olayım. Şifre; xy+15-7/2=z :lol:

ALLAH iyiliğinizi versin :)

bayan renktaş lar vardır illaki forumu takip eden seviye çok düşmese fena olmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt