Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

resmi açıklama gelmeden hiç bir gazeteciye inanmam.

bu gece neticelenir heralde çünkü bizimkilerde daha fazla sabretmeyecek gibi gözüküyo hakkaten artık olumlu veya olumsuz bitsin bu iş kadroya takviye şart bunun peşinde koşacaz derken cücük gibi kalacaz

Gelirse hayırlı olsun

ama geleceğine inanmıyorum

Bu arada Carlinhos ve Serdar Taşçı transferleri de en az Sneijder kadar önemli transfer hamleleri olur...

Mason biraderlerimle Locada keci kani icip Lucifere adak adiyoruz Sneijder transferini bitirdigi icin valla zor ikna etti karisini,seytanda olsa kadinda hukmu yok.

Herseyin sahtesini yaptilar arkadas, bir mehmet ali birand hesabi eksikti

Abi Allahınızı severseniz şunları atmadan önce takipçi sayılarına bakın, ilk okuduğumuz an bir anda yüreğimiz hopluyor, heyecana geliyoruz sonra fena bir boşalma ve hayal kırıklığı...

Bir kere Birand bu kadar düzgün cümle kuramaz..

Kaç gündür intihar etmeyi planlıyorum. ulan geleceksen gel de adam gibi ölelim. gözüm açık gitmek istemiyorum

baki mercimek yazınca hopaaaaaaa birand söyleyince auvvvvvvvvvvvvv:)) gelecek gelecek bu adam..

peki süleyman hurmayla aziz yıvdırım nereye üyelerde hep febeye veriyor topçularını. kara ambar kamyoncular derneğine mi üye ikiside

Mehmet Ali Birand ‏@mehmetalbirand

Büyük transferimiz Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Fatih Terim yeni Hagi'yi buldu.

Abi cümlenin düzgünlüğünden anlamadınız mı fake olduğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt