Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ahaaa Orhan kardeşiniz geri döndü:) Beyler hepinize selamlar herkeze günaydınlar:)

Öncelikle çok uzun zaman önce yediğim cezayı Sneijder abimiz sayesinde kaldırdılar:) Sneijderin yüzü suyu hürmetine affımı talebettim saolsun Mod Bro lar cezamı kaldırdı. Burdan hepsine teşekkür ediyorum:) I LOVE MOD HOCAM:)

Ayrıca Sneijder reiz gelmeden ne büyük adammışki cezamın kalkmasına vesile oldu:) Onada burdan I LOVE SNEIJDER HOCAM:)

Tekrar aranıza dönmek harika öpüyorum hepinizi:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Laziolular seviniyor mu Sneijder'in İtalya'dan ayrılacak olmasına :)

ya dini tartismaya cekecekler o videoyu. türk düsmani diye bilirler. o videoyu hafie almayin cünkü kus medjasi bu video yu baya kunlanacak gibime geliyor ki 12 nummaranin aciklamasida bu yönde

Dün de yazdım. Dinle bu ülkede sinema başladı başlayalı dalga geçiliyor. Hangi eski Türk filminde, hangi yeni dizide hakaret yok? Hepsinde var. Gün geçmiyorki sözde bir aydın sanatçı(!) çıkıp hakaret etmesin..Hürriyet ve Milliyet'in yıllardır yayın politikası bunun üzerine dini ve dindarları aşağğılamak..Bu kadının filmini izlemedim bilmiyorum ama bide olanlardan daha kötü değildir sanmam. Bunu gündeme getirmeyelim. Bırakalım adam topunu oynasın.

[h=1]Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama[/h]

Bugün bazı medya organlarında, Başkanımız Ünal Aysal'ın İtalya kaynaklı "Skysport"'a beyanat verdiği haberleri yer almıştır.

Başkanımız Ünal Aysal'ın bu konuyla ilgili olarak, 8 Ocak'ta Galatasaray TV'de yayınlanan programdaki açıklamaları dışında İtalyan veya herhangi başka bir medya kuruluşuna bir demeç vermediğini kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

Bugün bu is bitsin artik ya. Hadi Sneijder be. Alt tarafi bi imza atacaksin lan

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün bazı medya organlarında, Başkanımız Ünal Aysal'ın İtalya kaynaklı "Skysport"'a beyanat verdiği haberleri yer almıştır.

Başkanımız Ünal Aysal'ın bu konuyla ilgili olarak, 8 Ocak'ta Galatasaray TV'de yayınlanan programdaki açıklamaları dışında İtalyan veya herhangi başka bir medya kuruluşuna bir demeç vermediğini kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

%95'de hayal oldu :asd:

İnanmadım dedim bir de TRT'ye bakayım. Orda da aynı alt yazı geçince dedim galiba bir gelişme var. Lakin yine kulüpten KAP açıklaması bekledim. Bir ara TRT'nin teletx'ine baktığımda haberin kaldırıldığını gördüm. Meğer kulüpten konuyla ilgili açıklama gelmiş. Ancak o gün gün boyunca NTVSpor düzeltme yapmadı aynı alt yazıyı geçmeye ve haberlerde aynı şeyi söylemeye devam etti.

Hocam Trt'nin kaynağı zaten ntv spor. Ya bide trt'de ağlayan bi fenerli vardı kimdİ ya o topik.Adam tranferi duyunca çıldırıdı.:asd:

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

Sneijder :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Laziolular seviniyor mu Sneijder'in İtalya'dan ayrılacak olmasına :)

Ya sevinilcek bişi yok. Zaten inter kendi taburesine kendi tekme attı. Manyak abi o herifler Sneijder satılırmı. Hernanes i satmak gibi bişey bu. Bizimkilerde Zarate yi harcadı ama misal adam sorunlu. Zarate yi kim oyntmaz dersin ama kadro dışı bıraktık ligde 3puan farkla 2.yiz. Takım içi kimya önemli aga.

Ama Sneijder in durumu farklı. Onunki maddi bir olay.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

Bu aciklamayi sevmedim. Gercekten sevmedim. Ne demek istedigimi biliyorsunuz

Ya sevinilcek bişi yok. Zaten inter kendi taburesine kendi tekme attı. Manyak abi o herifler Sneijder satılırmı. Hernanes i satmak gibi bişey bu. Bizimkilerde Zarate yi harcadı ama misal adam sorunlu. Zarate yi kim oyntmaz dersin ama kadro dışı bıraktık ligde 3puan farkla 2.yiz. Takım içi kimya önemli aga.

Ama Sneijder in durumu farklı. Onunki maddi bir olay.

Zarate tam fenerlik diyorsun yani :)

Beyler bu iş öyle Pazartesi, Salı'ya bitecek iş değil..Admaın suyuna gidiyoruz..31 Ocak'a kadar bekleyin dese bekleyeceğiz. Bizimkiler herhalde olası bir olumsuzluk olabilir endişesiyle hala yalanlama üstüne yalanlama yapıyorlar.

geçen sene daha iyi takım oynu oynuyorduk. melo defansla aradaki irtibatı sağlıyor, kanatlarda engin ve emre beklere yardım ediyor, elmander ve necati de ortasahaya yakın oynuyordu. Bu sene çok iyi transferler yapıldı, kalite açıkcası arttı. ancak takım oynunu geriye gitti. solda riera+amrabatta takım savunması aksıyor ama en önemli kopukluk ortasaha-forvet bağlantısında.

Burak ve Umut geçen seneki forvetlere göre daha skorerler ancak top ileri uca geldiğinde iki ihtimal oluyor ya gol olacak, ya da top kaptırılacak.

Manu maçında statdaydım. ilk yarı çift forvet (burak+elmander) oynadık. ve baya pozisyon verdik. hatta ikinci yarı başında 1-0 önde olup, korner kullanırken kontra yedik. seonra elmander çıkıp yerine engin girdi. hamit-melo-selçuk-engin-amrabat ortasahasına döndük. Bu değişiklikle çok iyi oynamaya başladık (tabi benim görüşüm) hatta 1-2 pozisyonda engin top kaptı ve biz kontraya çıktık. orada enginin yerine kaka, sneijder gibi biri olsa 2-3'ü rahatlıkla bulabilirdik.

Üst düzey maçlarda ortasahada top kazanıldığında hızlı bir şekilde top sürecek, adam eksiltebilecek, buraka ara pası verip veya sut çekecek biri lazımdı zaten

haftaya müthis bir giris yaptik yine...pazartesi sendromu forever:ayatollah:

[h=1]Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama[/h]

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

Arkadaş Sneijderle anlaştık dışında bütün açıklamaları yaptılar. Artık yuh diyorum yani.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

:sad007: çok korkutucu bu açıklama umarım iyi biter sonu.

10.Sayfa Sneijder!!!!

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

Beyler sakin sıkıntı yok. Normal bir açıklama.

Taraftar reklam, show yaptiginizi hissederse varya, bitersiniz yönetim. Benden söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt