Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açıklamanın tercümesi şu bu transfer şubata kadar bitmez.Ya Ünal Başkan forumla jb geçiyor.

Beyler nekadar olumsuz bakıyorsunuz .. Açıklamanın meaili Sneijder %95 değil %100bitmiştir diyor:)

4 gün sonra lig basliyor. Planlamaniza baslayacam simdi sabah sabah. Zaten sabah uyuzlugu üstümde.

Kafami bozdular sabah sabah ya. Geri vitese takiyorlar. Hey Allahim ya

Beyler nekadar olumsuz bakıyorsunuz .. Açıklamanın meaili Sneijder %95 değil %100bitmiştir diyor:)

Ya anlamıyorum ki bazılarını Ünal Aysal demediği bir şeyi neden illaha var mış gibi göstersin ki ? Dememiş işte adam ısrar etmenin manası yok zaten kendisi şahsen yönetmiyor transfer sürecini Lütfi Arıboğan tarafından yönetiliyor.

Başkan cidden öyle bir açıklama yapsaydı sıkıntı vardı bence. Nedir abi %95?

Biraz daha beklemekte yarar var. Olumsuz örneklerin hepsinde bir iki gün içinde anlaşılamadı mesajını gördük.

Ulan sürekli yalanlama geliyor açıklayın artık şunu ya

Sana bişey söyliyim mi?Abdurrahim Albayrak Sneijder konusunda bizden daha fazlasını bilmiyor.

Ne alaka arkadaşım ne alaka ? Abddürrahim Albayrak dediğin adam iç transferden sorumlu bir yönetici..

Hatta Fatih Terim'in sağ kolu...

Şimdi Abbürrahim Albayrak bizden daha fazlasını bilmiyor öyle mi ? komik olmayın

hy25b.gif

peki dün akşam niye yalanlamadılar. spor programlarına malzeme çıksın diye mi?

4 gün sonra lig basliyor. Planlamaniza baslayacam simdi sabah sabah. Zaten sabah uyuzlugu üstümde.

Kafami bozdular sabah sabah ya. Geri vitese takiyorlar. Hey Allahim ya

aynen..

başkan hiçbir yere konuşmamış.

bana transferden bahsedin. başkan konuştu veya konuşmadıyı geçsinler. transferi merak ediyoruz.

Bu taraftarı anlamak zor yabancı basına haber düşer başkan %95 transfer bitti diye taraftarlar hani %99 du sorun mu çıktı vs der.

Haber yalanlanır bu işte terslik var bunlar taraftarla dalga geçiyor reklam yapıyorlar sadece vs derler.

Burada her haberden olumsuzluk çıkartmak zorunda mıyız ? Neden insanlar olumlu düşünmek yerine nerede en ufak bir sorun var ona yoğunlaşıyorlar ?

yahu bırakın şu sneijder çılgınlığını da bir solbekle bir stoper aldıralım şu takıma, yoksa 2. yarı kabus gibi geçecek bizim için

Ne zaman olumlu bir haber gelse yönetime övgüler yagdiriyorsunuz ama olumsuz bir haber gelince elestiriyorsunuz lütfen bi dediginizde kalin.

Ne olursa olsun yönetimin arkasinda olmak lazim sonucta inter ile anlasilmis bu bana yeter artik sneijdere kalmis bir is bunda yönetimin bir sucu yoktur.

Unutmayin buralara simdiki yönetim ve fatih hocanin sayesinde geldik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt