Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim transferin olucağına inancım kalmadı...İnşallah gerçekleşir ben fail olurum

hazırlıklı olun

görüşmeler sonlandırılmıştır yazısına...

bu açıklamaların sonu bu...

Arkadaslar afedersiniz ama cok dönek davraniyorsunuz

Ne zaman olumlu bir haber gelse yönetime övgüler yagdiriyorsunuz ama olumsuz bir haber gelince elestiriyorsunuz lütfen bi dediginizde kalin.

Ne olursa olsun yönetimin arkasinda olmak lazim sonucta inter ile anlasilmis bu bana yeter artik sneijdere kalmis bir is bunda yönetimin bir sucu yoktur.

Unutmayin buralara simdiki yönetim ve fatih hocanin sayesinde geldik..

Dönek ne lan ? adam gibi konuş..

bu aciklamadan sonra hayaller suya düstü yine moraller bozuldu, bi kac saate bi güzel duyum aliriz hooop moraller yine tavan yapar hayaller kurariz tekrar hagiyle kiyaslariz. sonra yine bi aciklama veya duyum moraller bozulur baslariz baskana saymaya.. beyler bunaldim ben artik

quote_icon.png
Burak Tuğcu Nickli Üyeden Alıntı

Sana bişey söyliyim mi?Abdurrahim Albayrak Sneijder konusunda bizden daha fazlasını bilmiyor.

Ne alaka arkadaşım ne alaka ? Abddürrahim Albayrak dediğin adam iç transferden sorumlu bir yönetici..

Hatta Fatih Terim'in sağ kolu...

Şimdi Abbürrahim Albayrak bizden daha fazlasını bilmiyor öyle mi ? komik olmayın

Hiç sanmıyorum pek bişey bildiğini zaten Sneijder dışında da bilen yok

Ligin ilk haftalari kabus gibi resmen. Cok eksigimiz vardi zaten, üstüne Eboue ve Amrabat yok, transfer de yok.

Aferin gercekten ya. Sneijder bugün gelse, Besiktas macinda oynamasi bile zor. Takilin siz daha ya. Zaman bol.

Kasimpasa, Besiktas, Bursa, Antalya vs. Nasil cikacaksiniz bu dönemden bakalim

Beyler Dünyanın mevkisinde ilk 10 futbolcusundan 1ini almaya çalışıyoruz. Hemde 28yaşında. Lütfen daha soğuk kanlı olalım.:ayatollah:

Klup yalanlama moduna girdi :D

zaten basına %95 bitti demek oyuncuyu provoke etmektir.

böyle bir açıklama yapmaması gerekirdi. yalanlaması iyi oldu.

bkz: hamit fenerbahçe örneği

Harbiden kulüpten demeç fırtınası koptu he.:asd:

Beyler Dünyanın mevkisinde ilk 10 futbolcusundan 1ini almaya çalışıyoruz. Hemde 28yaşında. Lütfen daha soğuk kanlı olalım.:ayatollah:

hocam daha ne kadar sabırlı olalım bu durumlara?

bizlerden önce soğuk kanlı davranması gereken çok kişi var...

pazartesi yalanlamalarla başladı. en ufak şeye yalanlama geliyor..

ntvsopr ile ilgili bişey gelmedi siz ona bakın???

Hala anlamıyor musunuz ? denilmek istenileni ? Bülent Tulun'un zaferi gibi gösterilmeye çalışılınıyor..

Herkese günaydın arkadaşlar ...

Rüyamda Sneijder teklifimizi kabul ediyodu ama biz dengeleri bozar diye vazgeçiyoduk oda Southampton'a gidiyodu :asd:

Neyse Abdürrahim reisin açıklamaları Lütfi Bey'de güzel konuşmuş vs. vs. vs. bu iş İnşallah artık bugün gönlümüze göre sonuçlanır son açıklamayı da olumsuz algılamamak lazım %95 zaten güzel oran değildi bence o %5 gelir bizi bulurdu :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt