Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 - 2 arası canlanır buralar bakalım ne olacak.

Ntvsporu niye yalanlamıyorlar adamlar 2 gündür sneıjder Galatasaray da diyor

iyide arkadasim her olumsuz haberde yönetimi elestiremezsinki sonucta dünyaca ünlü sneijderi aliyorsun bütün avrupa bunu konusur oldu inter ile anlasilmis bundan sonra bize beklemek düser sabirli ve yönetime destek olmak lazim

Bak ben sana birşey diyeyim mi ? Dönek diye kime denilir biliyor musun ?

Aykut istifa deyip te geri dönünce alkışlayanlara..

Şike olduğunu bile bile azize maskeleri takanlara..

Azize'yi istifaya çağırıp da bir bir krasiç bir kuyt transferi ile birlikte büyük başkan diyenlere..

daha çok yazarım da konumuz o değil...

Beyler NTVSpor da Spor Servisi var bakalım onlar ne diyecek. Kendi servisleri bitmiş diye açıkladığına göre nasıl öyle dediklerini de açıklayacaklardır. İzleyin derim. Ben birşey duyarsam yazacam buraya

Ntvsporu niye yalanlamıyorlar adamlar 2 gündür sneıjder Galatasaray da diyor

Haberi g.tüm g.tüm çekiyorlar ama her ihtimale karşı tamamen çekmeyecekler.Zaten her türlü rezil olucaz ama olur da transfer açıklanırsa şanımız yürür hesabı.

ünal başkan vermediği bir beyanatı yalanlıyor niye bu kadar tartışılıyor anlamıyorum.

yalanladılarsa neden hala ntvsporda duruyor o haber diye sorası geliyor insanın...

Ntv Spora sormak lazım bunu abi. Kulüple ilgili konuşulunca bende söyledim yani yalanlandı çünkü. Hâlâ görüşmeler devam ediyor denildi.

Gurbetci stoper sart oldu

Sneijder gelicek rahat olun.Adam demediki kesin gelmiycem.Daha rahatım 2 haftam var dedi.

Bende olsam bende hemen gitmem.Daha fazla para veren takımları beklerim.

İngiltere de oynamak gibisi varmıdır ya :D

Tam transfer açıklanma havası var.

Haberi g.tüm g.tüm çekiyorlar ama her ihtimale karşı tamamen çekmeyecekler.Zaten her türlü rezil olucaz ama olur da transfer açıklanırsa şanımız yürür hesabı.

Sürekli manşette mi duracak haber günlerce g.tüm g.tüm geri çekiyorlar ne demek ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt