Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Simdi de Refik Arkan 95% bitti demis :o Bunlar harbiden bizle dalga geciyorlar.

Bizim yönetimin "bu akşam" anlayışının diğer tüm insanlardan farklı olduğunu anlayacağımız bir "akşam" daha bekliyor bizleri renkdaşlar, hayırlı olsun.

Fuat Akdağ kolay kolay bir transfere olacak demez..Açıkçası beni heyecanlandırdı.. Şimdiden kazağı falan çıkarmaya başladım.. İnşallah bugün yarın çıplak koşulara başlarım..:D:D

4-5 Gündür sürekli Akşam kararını bildirecek diyorlar kimsenin birşey bildirdiği yok.

BU AKŞAM YANIT ALIRIZ, DAHA FAZLA BEKLEYECEK DEĞİLİZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok" dedi.

Soner hocam bak adam aynı benim gibi konuşmuş :D

inşallah renkdaş arkadaş bu neyin yanıtı ya bn anlamadım ki

abi adamalrın birbrinden haberi yok ki bu ne şimdi

alakası yok abi yalanlanan haberde unal baskan oyle bı konusma yapmadı diyor , refik arkan da yaptıgı acıklamayla, unal baskan acıklama yapmadı tamam ama yapsaydı aynen benım gibi yapcaktı diyo bi bakıma:)

Bugün yarın bir nihayete ulaşır bu iş. Bence Türkiye tarihinin en büyük transferi 1 hafta hiç fazla bir süre değil

Kardesi bisey dememis, ilgiden bikmis rahatsizlik hissetmis falan fistan.

Transfer Nöbeti

Bence bu sene çok gol yememizde en büyük sorumlu Melo. Ardından Balta, Riera ve Eboue. Yani stoper alınca problem düzelmez.

Melo biraz toparlandı, böyle devam ederse idare eder. Sol bek için zaten adam bakıyoruz.

Resmi sitedeki yalanlama şu yönde olabilir belki

Yagiz Burak ‏@Senfo10 Aysal'ın yalanlamasında şöyle birşey çıkarabiliriz, ''transfer olduğunda bunu Skysports'a değil GSTV'ye söylerim''

Bu akşam olumlu veya olumsuz netleşir inşallah.

Ayrıca defansa acil takviye lazım.:90::90::90:

Lan aynı hikaye her akşam karar bildiriyor:D

Vallahi bugünün en iyi haberi Ujfulasi 10 gün sonra antremanlara başlıyormuş..

İşin çov kısmına bakıp ta takımın eksikliklerini görmeyen yöneticilerimizi bakaraktan Ujfulasi ye ihtiyacımız var..

Farkındayız.

Hocada farkındadır.

Fakat yönetim bütün mesaisini Sneijder'e harcıyor sanki.Başka bir transfer için girişimlerimiz pek yokmuş gibi gözüküyor.

Ben oraya hala transfer olmayacakmış gibi geliyor, sezon sonu transfer olacakmış gibi geliyor... G.Zan'da Cris kadar oynar bence.. O yüzden panik yapmaya gerek yok.. İlk yarıya bu 2linin yanına Cris'i eklerdik sadece..

%95 olmuş arkadaşlar az kaldı.Crack te yaptıktan sonra oynatırız artık :D

Bence bu sene çok gol yememizde en büyük sorumlu Melo. Ardından Balta, Riera ve Eboue. Yani stoper alınca problem düzelmez.

Melo biraz toparlandı, böyle devam ederse idare eder. Sol bek için zaten adam bakıyoruz.

Bence de sıkıntı daha çok Melo ve beklerdeydi. Melo ve Eboue geçen yılki forma döner umarım . Eboue özellikle cok isteksiz bazen 2 dakika boyunca ileride kalıyor şaşkınlıkla izliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt