Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ujfanın sakatlıgı ciddi değilmiş 10gün sonra başlıyomuş antremanlara :yoji:

Bugün yarın bir nihayete ulaşır bu iş. Bence Türkiye tarihinin en büyük transferi 1 hafta hiç fazla bir süre değil

Tabi ki değil hocam ya biz tamam çok acele ediyoruz ara transfer dönemi sonuçta bu hafta maçlar başlıyo ama mevkisinde dünyanın kesinlikle ilk 10 oyuncusundan birisini 28 yaşında transfer etmeye kalkıyoruz gerçekten hiç kolay değil ...

Bende bu işin kesinlikle bugün en geç yarın sonuçlanacağını düşünüyorum ...

Ufja %95 sakat değilmiş arkadaşlar.

len arkadaş. adam olumsuz bişey olsa söylerdi kardeşi.. yani en azından hala olumsuz haber yok. polyana vol43243

adamın hoşuna gitmiş iştee :)

daha ne istiyonuz. özgür sancar kardeşi ile konuşsa az sonra dese wowwowow

biz bulunca avuvuvuv:asd:

Herşey müspet ilerliyor.

gelirse gelmezse gelmesin bitsin artık bu belirsizlik

beyler bu arada ben halısahada amc oynuyorum kendimi tanıtabilirim videolarım var

geçen gün bağış erten italya'dan bir gazeteciyle konuştum dedi. sneijder anlaşılması en zor futbolculardan birisidir demiş. yani beklememiz normal. evet zamanımız azaldı o konuya bende katılıyorum. muhtemelen gelirse schalke maçında oynayamaz. bence bugün yada yarın kesinleşir

Ulan arkadaş ben bile sakin olayım olayım dedim çıldırdım.

Yeter ya bir karar verin ne bu ya akşam, gece, sabah, ertesi gün, sonraki akşam. :mad::mad::mad::mad:

Açıklayacaksanız açıklayın ya.

Beyler son dakika duyumu: Sneijder 1 Şubat akşamına kadar kesin cevap veriyormuş, kaynak sağlam. Mesajın başında @gs323gs filan yazsa bunu bile paylaşıp inanacak arkadaşlar var inanılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt