Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bence de sıkıntı daha çok Melo ve beklerdeydi. Melo ve Eboue geçen yılki forma döner umarım . Eboue özellikle cok isteksiz bazen 2 dakika boyunca ileride kalıyor şaşkınlıkla izliyorum

Evet ya sinir oluyorum bazen ben de Eboue'ye. Ama Melo'nun kulaklarında çanlar çaldırmışımdır.... Rakip kontratak yaparken arkasından jogging yaptığı zaman, tam olması gerektiği yerden gol ediğimizde yerinde yeller eserken, 30 dakikada dili dışarıda yürümeye başlamışken vs vs.

Cevap: Transfer Nöbeti

lennn orhan dönmüşün geri aleme...

zuhahaha:) sizden hernanes alacaktık ama snejder araya girdi.

onu alma , beni all:asd:

Seneye Eboue'yi gönderip Hamit'i sağbek e koysak nasıl olur ?

sol bek ve stoper de anlaşma sağlanmış olsa sneijderi 2 haftada bekleriz ama böyle tüm gündem sneijder gelicek tek başına oynayacakmış gibi...

Sneijder transferine saplanıp kaldık, umarım başımız ağrımazda Cris gibi transfer yapmayız son anda

IsS8i.jpg

Sneijderin evinde gündelik işlerde yardımcı olan bayana ulaştım. Sezai Bey şuan Mr. Sneijder evde yoklar rahat konuşabilirsiniz dedi. Size dün akşam Sneijderin ne yaptığını soracaktım dedim. Dün akşam Türkiyeden bir futbol maçı seyretti takımların adlarını bilmiyorum ama takımlardan birinde Mr. Sneijderin Dörk mu Derk mi bir arkadaşı oynuyormuş dedi. Peki o arkadaşı gol atınca sevindi mi Sneijder dedim. Yok sadece gol attı Dörk falan dedi öyle bir sevine durumu olmadı dedi. Hmm demek ki Galatasaraylı olmaya hafiften başlamış Schinerder diye mırıldandım. Ne dediniz dedi yok bir şey demedim dedim. Peki transferiyle ilgili konuşuyor mu dedim, ben bir bilgi duymadım, telefonda konuşuyor birileriyle ama kendi anadilinde konuştuğu için ben anlamıyorum dedi. Bilgiler için teşekkür ederim dedim.

dün kaya bini bizim yengeye sarkıyordu adam direk followlamış

Son durum nedir var mı özet gecebilecek hayırlı ?

Sneijder transferine saplanıp kaldık, umarım başımız ağrımazda Cris gibi transfer yapmayız son anda

EN büyük korkum zaten Sneijder'in olumsuz sonuçlanması değil onun yerine yine hepimizi memnun edebilcek bir transfer yapamayıp saçma sapan birilerini almak :SS:

akşamda saat 6 dan sonra bi haber gelir futbolcu bize kararını yarın akşam bildirecek diye :mad:

Yönetim sol bek ve stoper işini belirledi ve cepte gördüğü için bu kadar rahat takılıyor olsa gerek yoksa başka ihtimal göremiyorum göz göre göre uçuruma gitmezler.

Sneijderin evinde gündelik işlerde yardımcı olan bayana ulaştım. Sezai Bey şuan Mr. Sneijder evde yoklar rahat konuşabilirsiniz dedi. Size dün akşam Sneijderin ne yaptığını soracaktım dedim. Dün akşam Türkiyeden bir futbol maçı seyretti takımların adlarını bilmiyorum ama takımlardan birinde Mr. Sneijderin Dörk mu Derk mi bir arkadaşı oynuyormuş dedi. Peki o arkadaşı gol atınca sevindi mi Sneijder dedim. Yok sadece gol attı Dörk falan dedi öyle bir sevine durumu olmadı dedi. Hmm demek ki Galatasaraylı olmaya hafiften başlamış Schinerder diye mırıldandım. Ne dediniz dedi yok bir şey demedim dedim. Peki transferiyle ilgili konuşuyor mu dedim, ben bir bilgi duymadım, telefonda konuşuyor birileriyle ama kendi anadilinde konuştuğu için ben anlamıyorum dedi. Bilgiler için teşekkür ederim dedim.

Sneijder'in dün akşam ne yaptığını hizmetçi kıza soruyon...:)

DALLAS'a döndü forum :asd:

Yumurcak mode on;

Noydu Snaydey gelmiycekmi abi

payamız var 3 seneyik alcaz

yoksa z... snaydeyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt