Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

IsS8i.jpg

Sneijderin evinde gündelik işlerde yardımcı olan bayana ulaştım. Sezai Bey şuan Mr. Sneijder evde yoklar rahat konuşabilirsiniz dedi. Size dün akşam Sneijderin ne yaptığını soracaktım dedim. Dün akşam Türkiyeden bir futbol maçı seyretti takımların adlarını bilmiyorum ama takımlardan birinde Mr. Sneijderin Dörk mu Derk mi bir arkadaşı oynuyormuş dedi. Peki o arkadaşı gol atınca sevindi mi Sneijder dedim. Yok sadece gol attı Dörk falan dedi öyle bir sevine durumu olmadı dedi. Hmm demek ki Galatasaraylı olmaya hafiften başlamış Schinerder diye mırıldandım. Ne dediniz dedi yok bir şey demedim dedim. Peki transferiyle ilgili konuşuyor mu dedim, ben bir bilgi duymadım, telefonda konuşuyor birileriyle ama kendi anadilinde konuştuğu için ben anlamıyorum dedi. Bilgiler için teşekkür ederim dedim.

Reis bağlantıyı kurmuş gene..

Hiç güleceğim yoktu sabah sabah.. :asd::asd::asd:

Selam veriyoruz almıyosunuz , onu da geçtim son durum nedir diyorum biriside çıkıp yazmıyor ayıp valla..

Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu alel haziruun

Sneijder bu aksam netlik kazanır diyen var

Ujfa 10 gün sonra antremanlara başlayacak (%95 başlayacak)

Arkadş herkes bitti dedi bir bizimkiler alamadılar offfffff.

:42::42::42::42::42::42::hang:

Çok detay vardır sözleşmede Sneijder az buz bir adam değil arkadaşlar . İmaj hakları, marka anlaşmaları, reklam anlaşmaları , bonuslar, ekstralar , menajer falan ohoooo

Çok detay vardır sözleşmede Sneijder az buz bir adam değil arkadaşlar . İmaj hakları, marka anlaşmaları, reklam anlaşmaları , bonuslar, ekstralar , menajer falan ohoooo

Vallaha haklısın bende farkındayım ama cidden gelsin artık sıkıldık ya.

O değilde saat 17.00'a yetiştirseler bari KAP kapanacak yine :D

Ben hala çok olumluyum biz kendi kendimize gaza gelip büyütüyoruz herşeyi olumlu yada olumsuz..Sadece canımı sıkan bugün eğer hakkaten yönetim toplantı yapıyorsa bunun için vazgeçtik gibi bir açıklama çıkması..Transferden önce toplantı nedir anlamadım?..

bugün mesai saatine kadar olumlu yada olumsuz açıklanır bence

Sneijderin evinde gündelik işlerde yardımcı olan bayana ulaştım. Sezai Bey şuan Mr. Sneijder evde yoklar rahat konuşabilirsiniz dedi. Size dün akşam Sneijderin ne yaptığını soracaktım dedim. Dün akşam Türkiyeden bir futbol maçı seyretti takımların adlarını bilmiyorum ama takımlardan birinde Mr. Sneijderin Dörk mu Derk mi bir arkadaşı oynuyormuş dedi. Peki o arkadaşı gol atınca sevindi mi Sneijder dedim. Yok sadece gol attı Dörk falan dedi öyle bir sevine durumu olmadı dedi. Hmm demek ki Galatasaraylı olmaya hafiften başlamış Schinerder diye mırıldandım. Ne dediniz dedi yok bir şey demedim dedim. Peki transferiyle ilgili konuşuyor mu dedim, ben bir bilgi duymadım, telefonda konuşuyor birileriyle ama kendi anadilinde konuştuğu için ben anlamıyorum dedi. Bilgiler için teşekkür ederim dedim.

Sezai Bey Kulağınız Gerçekten Çok Delik Nereden Alıyorsunuz Böyle İstibaratları İnanılır Gibi Değil. Bravoo

Yönetimin haberleri ısrarla yalanlaması çok garip..Bana göre Sneijder reddetti.

refik arkan akşam belli olur demiş :)

bizim yöneticilere söylemek gerekli. 20.45 ten sonra saat-gün dilimi vermeyin.

gün vereceksek taraftar versin örnek: tt arena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt