Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim anlamadığım yönetimden birileri olumlu konuştukça oldu olacak olumlu falan dedikçe,resmi siteden moral bozucu yalanlamalar geliyor:)..Bu nasıl bir transfer taktiği anlamadım..Şuna eminim ki,Sneijder sürekli zaman istedikçe bizimkiler ortalığı bulandırmamak için yeni yeni demeç veriyor gibiler zaman kazanmak adına..

Rasim ozan kütahyalı reis biliyordur aslında bu işi :D

Transfer Nöbeti

Hamit Semih Dany Carlinhos

Melo Selçuk

Aydın Sneijder Yekta

Burak

Şeklinde bir kadro izleyebiliriz Afrika Kupası süresince

Ynt: Transfer Nöbeti

Benim asıl kafamı kurcalayan, sneijder gerçekten "daha 2 hafta var acele karar vermek istemiyorum" demiş olabilir mi?

Eğer söylediyse, yönetimin Snijder den kararını hemen vermesini (Olumlu veya olumsuz) istemesi lazım. Kapris naz çekecek vaktimiz yok.Olmuyorsa da Yönetimin Snijder işini bırakıp acil transfer bekleyen bölgelere yoğunlaşması gerekli.

Tabi başta da söylediğim gibi sneijder 2 haftam var bekliyecem dedi mi o da muamma!

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hy3gl.png

gercek mi bu beyler böyle birşey buldum :rolleyes:

sonra silmiş diyolar

Sneijder: ‘Blijf wachten op wat er op mijn pad komt’ | Voetbal4u.com

yabancı basın süreklii. son ana kadar bekleyeceğini yazıp duruyor..

iş gittikçce olumsuzluğa gidiyorr... hani bizde fenerli medya diyoruzda.. yabancı basında aynı şekilde.

para-menajer filan değil bu iş. herşeyi yapmışız karar bekliyoruz..

inanma kardeşim bunlara..menejer oyunları hepsi..adam son güne kadar beklerse kimse almaz italyada kalır..italyadan ayrılık sinyalleri verdi yolanthe..kaldı ki bu parayı verebılcek premıerlig ekibi olsa adam dusunmeden gider..bugun en geç yarın belli olcak bence olumlu veya olumsuz

Sneijder: ‘Blijf wachten op wat er op mijn pad komt’ | Voetbal4u.com

yabancı basın süreklii. son ana kadar bekleyeceğini yazıp duruyor..

iş gittikçce olumsuzluğa gidiyorr... hani bizde fenerli medya diyoruzda.. yabancı basında aynı şekilde.

para-menajer filan değil bu iş. herşeyi yapmışız karar bekliyoruz..

Hollandalilar zaten bu haberlerin ilk çiktigindan beri istemiyorlar.. Hangi hollandaliynan konustuysam hepsi gelmesini istemedi veya gelmez dedi.

Aklıma ufak bir şey takıldı da?

Acaba Semih-Dany ikilisinden biri oynamassa kimi oynatmayı düşünüyor acaba F.T?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt