Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hy3gl.png

gercek mi bu beyler böyle birşey buldum :rolleyes:

sonra silmiş diyolar

Sadece 6000 takipci? :rolleyes:

Herseyi paylasmayin lutfen. Biraz dikkatli olun.

Ynt: Transfer Nöbeti

a1jpg_h83.jpg

Agalar bu nedir yaaa:D

Adamlar 2-3 saat Program yapiyorlar. Onca laf onca söylem ama bakıyorsunuz aslında konuştukları 5 dk da ozetlenebilecek şeyler. Aynı lafın etrafında dolaşıp duruyorlar.

Bazende programda şov yapmak gerekli tabi!! onca saati nasıl dolduracaklar! böyle saçma sapan işlerle uğraşıyorlar.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder gelirse seviniriz gelmezse de üzülmeyiz . Takıma daha nice Simoviçler, Prekaziler, Hagiler gelir. Galatasarayda oynamak ayrıcalıktır, bunu hissederse gelir zaten.

Artik bu durumda Inter'de kalacak yaza kadar, sezon sonunda Ingiltereye gidecek gibi geliyor bana.Yeter artik zaten netlige konussun mevzu ne takimi konusur olduk ne baska transferleri hayatimiz Sneijder oldu yonetim saolsun.

Beyler olay şu: Perşembe günü kulübümüz Sneijder'in setup.exe dosyasını çift tıkladıktan sonra Bülent Tulun "....amaaan canım bu setup en fazla 24 saat sürer" düşüncesiyle çıkıp o açıklamayı yaptı. Ertesi gün de Albayrak henüz setup tamamlanmasa da "....aman canım altı üstü setup, en geç bu gece biter" düşüncesiyle o malum açıklamasını yaptı. Daha sonra Sayın Başkanımız setup yüklemesinin %95'e geldiğini gördü ve dün SkySports'a o açıklamayı yaptı. Ancak dünden bu yana ilerleme olmayıp setup %95'de takılıp kalınca yönetim Ctrl+Alt+Del yaparak işlemi sonlandır dedi. Bu arada da yalanlama yayınladılar ve setup'ı yeniden başlattılar. Setup yeniden %95 seviyesine geldiğinde Refik ArkanWın telefonu çaldı ve odadan ayrıldı. O arada soru soran gezatecilere son gördüğü şeyi yani %95'i haber verdi.

Şimdi burada yönetime yüklenmeyin. Hangimiz bu evrelerden geçmedik ki? Hangimiz tırnaklarımızı yiyerek aman bu saatten sonra ne olur bir aksilik çıkmasın diye o setup çizgisine bakmadık ki? Lütfen!!!

sorunu hallettim geçmişi çerezleri filan sildim halloldu zaten 2 gündür oluyodu oda çok az yani sadece ilk 1 saniye bu arada chrome

Abi mozilla firefox kullanın en güvenilir ve sağlıklı tarayıcı.

Chromeyi internetinizin yavaş olduğu zamanlarda vs kullanmanız daha mantıklı olur.

antremana çıkmasa ne yatıyosun formdan düşeceksin dersiniz

Yahu adam ne yapsın saçmalamayın ...

Adam şartlarımız şu deyip topu menajerine atmıştır..

Melo gibi gidip denizlerde kumlarda mı yatacaktı ki anlamıyorum..

Tabi ki antrenmanını yapsın ama biz bugünü transferinin açıklanacağı gün olarak görüyoruz.İnsan başka takıma transferi resmen oaçıklanacağı gün antranmana çıkar mı?

Arkadaslar Sneijder boyle bir tweet atti ama hemen silmis..

1089xfc.jpg

Demek istedigim artik bazi seyler okadar basitlesti ki.. Photoshopa bille gerek kalmadi..

Inananlar varsa.. Hemen herseye inanmasinlar..:)

Daha bir saat once bunu yayinladim ama halen bazi seylere kannanlar var

snejder antremana çıkıyorsa.

şu olabilir. bi karar verdi ise, arkadaşları ile vedalaşır.

devam eder kaldığı yerden transfer dönemi sonuna kadar. kapı gibi sözleşmesi var zaten.

ulan takımıda unuttuk anasını satayım odaklandık tamamen bu herife anasını satayım :mad:

s.a bi gelişme varmı beyler?

snejder antremana çıkıyorsa.

şu olabilir. bi karar verdi ise, arkadaşları ile vedalaşır.

devam eder kaldığı yerden transfer dönemi sonuna kadar. kapı gibi sözleşmesi var zaten.

Arda'yı Atletico Madrid transfer etmek için uğraşırken Arda maça çıkıyordu ne antremanı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt