Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim resmen işin cılkını çıkardı olumlu veya olumsuz bir haber verinde millet işine gücünce baksın..

valla işini gücünü okulunu sınavını unutupta burda sabahlara kadar bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın ama bu kimsenin suçu değil.

Ntvden ve grubundan nefret ederim..Ama bu Sneijder olayında ..tü başı oynamayan bir onlar var..Ne dedilerse duruyor,haber atlıyorlar gazetecilikte küçük bir anda olsa haberin olumsuzuda duyurulur ki,zan altında kalmamak için..Ama Ntv ısrarla ok bu transfer diyor tüm tepkileri alacağına rağmen..Diğer tüm basın bir gün olumlu bir gün olumsuz yazıyor olağan bir gazetecilik gösterip

ya adam melo gibi yatsa niye yattı idman yapsa nie idam yaptı dersiniz. adam belki kondisyon yapıyor. hazır durumda olmak istiyor. iş ahlakı var demek 6 milyon alıyorum hakkını verim diyor belkide. çok iyi bir profesyonel olamaz mı kardeşim

Beyler bugün yarın olacak iş değil...

Çok çok daha sürer. Adam Pazartesi karar vereceğim demedi. Pazartesi'nden önce veremem dedi. Bizim yönetimin açıkalamlarına bakmayın. Sırasıyla Bülent Tulun, Albayrak, Sedat Doğan, Refik Arkan açıklama yaptı.Sonuç: sıfır.

Herkes çok sinirli :D

Siyasi

Dini

Irk

gibi her konular hemen kavga çıkarır :D aman dikkat

Herkes barut gibi.

Murat kardeşim bizim gibi gevşek bir ülkede bile NOTER ile tespit ettirip tutanak tutulmuyor mu ? antremana katılmamıştır diye ?

Orası Avrupa birde İtalya da adam klüp başkanıyla falan da sorunlu maddi problemlerden dolayı..

Sen olsan antremana gider misin gitmez misin ? canına okurlar bir gitmesin..

iyide bende diyorum ki,

adamı satmak isteyen ve anlaşıldı diyen inter.

ben karar vermemiş demekki, bu iş uzar diyorum. snejder son an a kadar bişey bekleyecek gibi. bu bunun işareti.

karar vermiş olan adam niye çıksın, zaten satmak isteyen kulub...

Taraftarımızın futbola spora bakış açısına bir baka mısınız ...

Melo tatilde, denizde kumda oynar normal

Sneijder antreman yapar anormal..

Biz anormalız..

onu bunu bilmem ama bizim yönetim bu transfer işlerini iyi koordine edemiyor.açık net ortada.

iyide bende diyorum ki,

adamı satmak isteyen ve anlaşıldı diyen inter.

ben karar vermemiş demekki, bu iş uzar diyorum. snejder son an a kadar bişey bekleyecek gibi. bu bunun işareti.

karar vermiş olan adam niye çıksın, zaten satmak isteyen kulub...

Tamam murat senin eşşeğin erkek...

dün Abdürrahim Albayrak beyaz tv ye bağlandı renktaşlar gören olmuştur görüşmeleri başkan yürütüyor artık son aşamadayız karar bekliyoruz dedi başkanın da yüzde 95 bu iş bitti demecini gördüm bende baya umutlandım.

Ahmet Çakar Albayrak'a niye bu kadar şımartıyorsunuz bu adamı Galatasaray küçük külup mü bu kadar para verilir mi isteksiz bir adama gibi saçma sorularından sonra yayından ayrıldı tabi Albayrak ama arada da bir cümle söyledi Sneijder'in ''Galatasaray'a gelip Hagi olmak istiyorum'' dediğini söyledi bende geceden bunlar kaldı bigi olarak :D

Dün akşam herşey olumluydu yattım kalktım yine herşey olumsuz bu adam bizi oyalıyor gelmeye niyetli değil...

Ntv gelicek diyor da ne zman gelicekmiş bişey diyorlar mı?

parazitlik yapmak istemem ama harbiden altyapiya 30 milyon euro yatirsan ne olurdu acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt