Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu olumsuz haber felan yok antrenmana çıktığıda kesin değil haberde bizim florya gibi bir yer adından bahsediliyor sneijderin oraya geldiğini söylüyor illa antrenmana mı çıkması lazım belki menajeri ile görüşüyordur,arkadaşlarına veda ediyordur vs. bugün veya en geç yarın açıklama bekliyorum ben.:yenieek:

Günden güne değişen hiç bir şey yok.

Sadece basında çıkan asparagas haberler var.

Beklemenin sonuna yaklaşıyoruz artık.

ver ordan 3,5 kilo portakal!!!

dfddd.jpg

Wanted dead or alive!

Sinan Engin denen uyuz da sinirlerimi hoplatıyor..Adam failin kralı hala iddalar atıyor ortaya..Beyefendiye göre Belhanda Fenerde , Sneijder Anzhi'deymiş.. Ulan Fener yalaması Sneijder bize gelir , Belhanda Fenere gitmezse o zaman ne zırvalayacaksın.. Bir de öyle kesin konuşuyor ki gören Ünal Başganın sağ kolu sanır..Gerçi o Ünal Başgan'ın ancak sol ... neysee töve tövbe..:D:D

ergün. ben adama antremana çıkmasını kendimce yorumluyorum. sen bana ters yapıyorsun..

ben adama çıkma yatsınmı diyorum, bi karar vermemiş demek hala diyorum..

Şaka yaptım takılma :)

Sen kendince yorumluyorsun bende çıkmazsa canına okurlar noter tutanak gibi olaylarla diyorum..

"Yardım sonra, Marco Branca Appiano Gentile orta spportivo ulaşmıştır. Hem yöneticilerin varlığı somut bir şey muhtemelen Sneijder ve Stramaccioni ile görüşecek, fark olduğunu göstermektedir." translate çevirisi nerede antenman yazıyor burda Appiano denilen yer florya gibiymiş işte.

birde şunu söyleyeyim.medyanın gazına gelip bizi oyalıyor yok şöyle yok böyle... saçma sapan konuşmayın.sonuçta alabilirsek son 10 yılda Türkiye'ye gelmiş en parlak topçu olacak ve yaşı 28 öyle 33 falan değil böyle transferleer 1 haftada falan bitmez.

Evet beklemek belki çok zor ama yapacak birşey yok.Bizim yönetimin yaptığı açıklamalar zaten fiyasko üstüne birde a.albayrak'ın gereksiz açıklamaları eklenince bu oyunucuyu alamzsak saçma sapan bir durum ortaya çıkacak ve taraftar artık alınamayan oyuncular yüzünden tepki göstermeye başlayacak.Olayların bu evreye gelmesinin en büyük sorumlusu yönetim.Gereksiz yaptığı açıklamalarla tarftarı ümitlendirip haya sokmasıdır.Aksi durumlarda allah korusun alamazsak büyük yıkım olacak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt