Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'da günlerdir cevabı merakla beklenen konu nihayet netlik kazanıyor. Galatasaray Yöneticisi Refik Arkan, "Sneijder'in transferi bu akşam netlik kazanacak" dedi.

BU AKŞAM YANIT ALIRIZ, DAHA FAZLA BEKLEYECEK DEĞİLİZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok" dedi.

Kaynak:Radyospor

Bem hiçbir transferimizde bu kadar olumlu yönetici demeci görmedim bu iş bu gece olsun artık

GS Başkan Yardımcısı Refik Arkan:Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zaman yok (Radyospor)

Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek

40 kere söyledim gelecek inşallah :)

Konu dışı ama bu Walters denen herif cenabetliğin kitabını yazmış... :lol:

[video=youtube;mYyE7p0tYhc]https://www.youtube.com/watch?v=mYyE7p0tYhc[/video]

En doğru cümlesi ''Daha fazla bekleyecek zamanımız yok'' olmuş. Gerçekten de yok.

Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek Gelecek

40 kere söyledim gelecek inşallah :)
saylanmaz 41 kere demen lazimdi

Bugün akşam sonuç olsun artık zaten bi zahmet finallere çalışamıyorum

Galatasaray'da günlerdir cevabı merakla beklenen konu nihayet netlik kazanıyor. Galatasaray Yöneticisi Refik Arkan, "Sneijder'in transferi bu akşam netlik kazanacak" dedi.

BU AKŞAM YANIT ALIRIZ, DAHA FAZLA BEKLEYECEK DEĞİLİZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok" dedi.

Kaynak:Radyospor

Bem hiçbir transferimizde bu kadar olumlu yönetici demeci görmedim bu iş bu gece olsun artık

sonra yönetimin ne suçu var olmazsa. biz herşeyi yaptık. oyuncu istemedi..

bu akşam karar vermesini bekliyoruz, diğer transfler için de uğraşlarımız devam ediyor dese ölürmü? %95 ne la, kabul eder filan..

kendileri umutlanıyor-umut dağıtıyor.

sonra biz suçluyuz yönetimi eleştirince. ya daha politik olun, ya daha net konuşun arkadaşş...

istemiyorum Sneijder'in gelmesini artık

Alalım Bernard ile Carlinhos'u bakalım keyfimize

Sneijder dedik işin altından inşallah Yiğit İncedemir çıkmaz son gün trajedisi..

İngiliz gazeteleri Liverpool’un Wesley Sneijder için devreye girdiğini öne sürmüştü. Bu konuyla ilgili olarak Premier Lig ekibinin hocası Brendan Rodgers bir açıklama yaptı. Rodgers, “Sneijder’le ilgilenmiyoruz ve onun için Inter’e herhangi bir teklif götürmeyeceğiz” dedi. Liverpool, Nuri Şahin’le de maaş bütçesindeki sıkıntılar nedeniyle yolları ayırmak zorunda kalmıştı.

Sneijder dedik işin altından inşallah Yiğit İncedemir çıkmaz son gün trajedisi..

qeyje.gif

serdar taşçı çok revaşta bir oyncu.barcelona bile ilgileniyor.Hatta sezon başında istemişti.Ama ömer toprak o kadar değil.Leverkusene gitmeden almalıydık şimdide alsak geç kalmış olmayız. Bu yabancı sınıralamaları varken sadece kaleci ve defans hattına 3 veya 4 yabancı çok fazla...

a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt