Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En doğru cümlesi ''Daha fazla bekleyecek zamanımız yok'' olmuş. Gerçekten de yok.

Neden yokmuş bekleyecek zamanımız ?

Sneijder zaten antremanlara çıkıyor yani antreman eksikliği yok... fizik yönünden bir sıkıntı çekmeyecek..

Sneijder gibi üst düzey bir futbolcunun uyum süresi o kadar da uzun sürmez....

Ben son güne kadar bekleyelim derim..

Transfer Nöbeti

S.a herkese. Edebiyat dersinden yazıyorum :) gelişme var mı ?

Sneijder zaten antremanlara çıkıyor yani antreman eksikliği yok... fizik yönünden bir sıkıntı çekmeyecek..

ya daha neler herşey antreman mı?

takıma uyum sağlaması vs vs...

adam 1 şubatta gelse 3 hafta için şalke maçı var... ne ara ısınacak ne ara alışacak takıma...

2 hafta sonra BJK maçı var o maçta oynamasın mı yani?

benim anlamadigim Sneijder gelmeden baska mevkiye takviye yapilamiyor mu , neden illa ilk once Sneijder

serdar taşçıyı sneijder dan daha fazla istiyorum

Sneijder ismi cok büyük isim. Transferi de zordur dogal olarak, anliyorum. Ancak bu gün vermeler herkesi geriyor. Beklenti icerisine sokuyor.

Umarim bu aksam biter bu mesele. Olumlu olumsuz. Artik yeter.

Yahu 4 gün sonra lig basliyor. Güclenecegimiz yerde önemli 2 oyuncumuzu kaybettik ve kabus gibi bir 4-5 hafta bizi bekliyor.

Her transfer döneminde elestirdigimiz nokta bu. Böyle planlama olmaz ki. Hadi Sneijder zaman aliyor, diger bölgeler ne oldu?

Sneijder bugün gelse, Schalke macina anca %100 hazir olur. Kolay degil. Yarim senedir mac yapmiyor adam.

Ilk 4-5 haftayi istedigimiz gibi atlatamazsak cok kötü olur bizim icin.

Test çalişiyorum kapatim kitabi filan attim buraya geldim geldimi reyiz

Bir de Sneijder eğer olursa ligin gelmiş geçmiş en sansasyonel transferi olur... Wesley Sneijder daha 1-2 sezon önce tüm takımların ağzının aktığı bir adamdı ve yaşı henüz 28..Orta saha oyuncuları için en verimli geçen dönem.. Nasıl oynar orasını bilmem ama bu yaşta bu isimde bir oyuncu henüz Türkiyeye gelmedi.. Sneijder'e yakın denebilecek tek isim var o da Anelka'dır.. Hagi bize geldiğinde 31 yaşında olduğundan onu saymıyorum.. Yoksa onun gösterdiği etkiyi gösterebilecek adam dünyada sayılıdır..

%100 geleceğini bilsem bekleyelim derim, en son güne kadar bekle ya olmazsa? Eksik bölgeleri de kapatamayacağız o yüzden.

zaman olsa analrım ergun da.

lig başlıyor. zaten 2 yabancın yok - 1 ujfa gibi bir adamın. yönetim diğer transferler resmi adımlar atsa sorun yok. herkes gibi onalrda bu konuyu düşünüyor..

snejder gelmesi belki taktiksel anlayışda farklılıkalr yartacakdır. hoca ona göre görev verecekdir.

kısa zamanda başarı istiyorsak takım olarak yeni katılanlarla, bu işlerin kısa sürmesi gerek..

tek forvet oynacaksak orta saha ve forvetin görevlerini ona göre planlayackasın, sorumluluk yükleyeceksisin..

ayrıca 2. tur maçı var uyum sağlar diyorsunda. yaşama uyum sağlar takım içinde o kadar koaly olmazz..

ya daha neler herşey antreman mı?

takıma uyum sağlaması vs vs...

adam 1 şubatta gelse 3 hafta için şalke maçı var... ne ara ısınacak ne ara alışacak takıma...

2 hafta sonra BJK maçı var o maçta oynamasın mı yani?

Siz önümüzdeki 2-3 haftayı düşünün ben 2-3 seneyi söylüyorum..

Hagi'nin gelişini düşünün 1-2 maç kaçırsaydı ne farkederdi ?

Büyük oyuncuları beklemek zorundayız... taraftarın heyecanıyla gazıyla 2 güne süren var dersen o da sana benim 2 haftam var der...

Olacak işi bile batırırız belki de..

Bence sneijder olmayacak. Adam bize gelmeyecek öyle hissediyorum. Bir türlü olumlu düşünemedim inandırıcı gelmiyor bazı şeyler bana..

Şu Sneijder uğruna ne genç yetenekler üniversite kapılarında kalacak :( :D

sneijder diye diye şampiyonluk kaçacak elimizden, yeter artık bugün akşama kadar nolacaksa olsun. alabiliyorlarsa stoper ve solbek alsınlar ve işimize bakalım artık. cuma lig başlıyor, biz ne alemdeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt