Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm sayılır şimdiye kadarki tüm totemlere katılıp avatarımı değişmiştim bunda inat ettim değişmedim şimdiye kadar ama baktım olcak gibi değil sonunda bende toteme katıldım ... Rahat olun akşama biter artık bu iş :cool:

1000 mesaj mı dersin?

Irmak Kaynağının arkasında duruyor. helal olsun diyorum.

Bu akşam cevap verilecek derler akşam olur şeyy yarın sabah cevap verecek derler sabah olur şey 24 saat süre istedi derler 24 saat dolar ondan sonra Ali dürüst çıkar bu kadro lig için yeterli transfere gerek yok der otururuz yerimize..:(

Emre Saykal'ın nöbet tutuş tarzına hastayım arkadaş. Adam son derece cool ve kendinden emin. Aynı zamanda istikrarlı. Görüşleri hiç değişmiyor:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

aykut yıldırım isyan ediyor fenere :D:D biz söyledik diye fiyat artıyorsa almayın o zaman kardeşim :asd::asd:

TRT SPOR@TRT3SPOR Inter Başkanı Massimo Moratti, Wesley Sneijder ile bugün bir görüşme yapacağını İtalyan basınına açıkladı.

Sneijder Geldiğinde Ben:

bsgcpijv.jpg

moratti ne kral adamısın ya .Adama saygım acaip arttı.Taş gibi ne dediyse yapıyor kesinlikle döneklik yok .Galatasaraya aşık olmasam moratti için direk inter taraftarıydım.

Abicim ikidebir su uyariyi yollamasaniz iyi olur, sirf inadina birseyler yapasim geliyor.:asd:

Emre Saykal'ın nöbet tutuş tarzına hastayım arkadaş. Adam son derece cool ve kendinden emin. Aynı zamanda istikrarlı. Görüşleri hiç değişmiyor:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Boot herhalde kendisi :D

CL de bir tur daha geçersek 3,9m para alıcaz sanırım bu adamın gelmesi lazım ..

[h=1]Mertan Sturm Graz'la anlaşmış[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt