Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal : Sneijder için yap bi güzellik görürüm seni bizim işlerde

Moratti : Tamamdır sen Sneijder'i ikna et ben bi zorluk çıkarmam

Ü.Aysal : Anlaştık :trollface: Senin bu adam zorluk çıkarıyor bi el at

Moratti : Tamam ben bi konuşayım bugun

Ü.Aysal : Sizde bide iyi sol bek ile stoper varmıydı Moratticim :trollface:

Moratti : E yok artık ali samii yanii :o

Beyler nerenizden anlıyosunuz lafı ya yapmayın gözünüzü seviyim.. Bu tür konularda böyle şaka gibi birşeyler yapmayacağımı Abdullah Taşan abim bilir dedim sizin çıkarttığınız olaya bak.. :o

arkdadaş bir duyum verdi doğrudur yanlıştır orasını bilemeyiz ama adam zaten kesinlikle böyledir demiyor

Bizim başkan avrupaya bi çay içmeye gidiyor, prestij sahibi insanlarla görüşüyor. Azize ise Adliye koridorlarında bi bardak çay bile içemiyor, bizim başkanın yanına yaklaşamaz bu konuda :asd:

hocalarımız farklımı sanki F.T. morinholarla fergusonlarla takılıyo ayküt ise ümit özat falan :)

Öyle yazmışsında platform örnekler gibi :D Adı sadece o. Twitterbootstrap hazır tweeter templateleri içeren bir framework. Bir websitesi için hazır şablon tweeter ile benzer tool ve dizaynlar içeriyor. Alıyorsun deploy edip gömüyorsun üzerine sen birşeyler yazıyorsun. Paketin adı sadece o:) Bir anlamı yok yani:) TweeterInitStrap de diyebilirlerdi :D

ya kardeşim hala açıklama yapıyorsun :D kafalar çorba olmuş hepimizin ılımlı olmak gerek :)))) biliyorum ne olduğunu ;)

bu fenerbahçe niye yalanlamıyor ki sneijder haberlerini normalde böyle durumlarda hemen yalanlama yapan bir klüp sizinde garibinize gitmiyormu dün konuşuldu bugün milliyet sabah fotosporda sergen in iddaasını yazdı 18 inde biten bir protokol var diyorlar basında ve cevap hep geciktiriliyor bi tek ben mi kıllandım bu işten

Ynt: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal : Sneijder için yap bi güzellik görürüm seni bizim işlerde

Moratti : Tamamdır sen Sneijder'i ikna et ben bi zorluk çıkarmam

Ü.Aysal : Anlaştık :trollface: Senin bu adam zorluk çıkarıyor bi el at

Moratti : Tamam ben bi konuşayım bugun

Ü.Aysal : Sizde bide iyi sol bek ile stoper varmıydı Moratticim :trollface:

Moratti : E yok artık ali samii yanii :o

Neden olmasın :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abdullah Bey de demek bugüne saklıyomuş kurşunu... Helal olsun :D İlk ve son duyumculuğu mu acaba? :D

Moratti şu an Sneijder ile bir toplantı yapıyor dedi değilmi kazuk?

bu fenerbahçe niye yalanlamıyor ki sneijder haberlerini normalde böyle durumlarda hemen yalanlama yapan bir klüp sizinde garibinize gitmiyormu dün konuşuldu bugün milliyet sabah fotosporda sergen in iddaasını yazdı 18 inde biten bir protokol var diyorlar basında ve cevap hep geciktiriliyor bi tek ben mi kıllandım bu işten

Yoo onların işine gelir bu iddialar

Bu bizim GSTV elemani degil mi?

can erbesler ‏@can_erbesler Yeni hafta yeni gün her zaman yeni umutlar demektir sakın unutmayın ... Çok güzel bir 14 Ocak olsun ! 16'sına 2 gün kaldı sonuçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt