Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya ağzı olan konuşuyo bir gelişme görsem dişimi kırcam sneijder efendi bir cevap ver kudurttun bizi

İkinci yarının ikinci haftasında karşılacak olan Galatasaraylı ve Beşiktaşlı futbolcuların bir araya gelerek derbi muhabbeti de yaptı. Neşeli olduğu gözlenen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz basın mensuplarına gülerek poz verdi. Espri yapan İnan, “Güzel çıktım herhalde” diyerek gazetecilere takıldı. Galatasaray’ da transferi yılan hikayesine dönen Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için konuşmaktan kaçınan Selçuk İnan, “Bizimde haberimiz yok. Bizde sonucu merakla bekliyoruz. Bakalım göreceğiz” dedi.

sneijder bugun anteranmandaymış eğer öğle bir şey varsa bu adam gelmez aga.Sinerjiyi bozmak istemem ama yapcak bir şey yok ben araştırdım bilgi bulamadım bir baksanıza gençler.

antrenmana gider ne var bunda ayrıca esas amacı baskanla görüşmekti ve görüştü detayları görüşüyorlarmış italyan medyasına göre interneden kalan alacagı vs.Bizle inter belgeleri hazırmış tek sneijderin imzası kalmış.Gs&sneijder anlaşması okeymiş zaten.

Sneijder gel artik ya. Turk futbol tarihinin en buyuk ve en fazla ilgi ceken transfer olur

İkinci yarının ikinci haftasında karşılacak olan Galatasaraylı ve Beşiktaşlı futbolcuların bir araya gelerek derbi muhabbeti de yaptı. Neşeli olduğu gözlenen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz basın mensuplarına gülerek poz verdi. Espri yapan İnan, “Güzel çıktım herhalde” diyerek gazetecilere takıldı. Galatasaray’ da transferi yılan hikayesine dönen Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için konuşmaktan kaçınan Selçuk İnan, “Bizimde haberimiz yok. Bizde sonucu merakla bekliyoruz. Bakalım göreceğiz” dedi.

3 cümle de B harfi ile başlıyor.... Yani Bugün açıklanır manasında.. Sneijder hayırlı olsun :D

Protokol haberi çıktıktan sonra Sneijder'in ilk resmi açıklaması neydi?

Önümde uzun bir süre var ve rahatım vs .. değil mi?

Bu protokolün sneijder'i bağlayıcı bir yanı yok.Adam hakikaten rahat.Moratti'nin bu kadar agresif oluşunun tek bir açıklaması var.Galatasasaray'dan başka teklif veren pek takım yok, bir ihtimal Anzhi olabilir ama detaylarını bilmiyoruz.Moratti'nin asıl derdi Sneijderin resmi mukavalesinin halen devam etmesi ve yüklü bir maaşının olması.Eğer sneijder ellerinde kalırsa Q7 ya da Baros gibi patlayacak ellerinde.Aslında op oynamayı seven bir adam sneijder ama teknik ekip onu kullanmak istemiyor nedense..

Her halükarda Sneijder eğer bugün bu reste cevap vermezse anlaşılıyor ki amacı bizim bağlayıcı olan protokolü devre dışı bırakıp İngiltere klüpleriyle tekrar temas kurmak.

Galatasaray Yönetimi bugün gelecek habere göre net bir açıklama yapmalıdır.Zanımca zorla getirilecek bir sneijder'den ne köy olur ne kasaba..

her şeyimizi alt üst ettim hadi gel artık yav

ule snejderr

para ise para

değer ise değer

stad ise stad /hemide havuzlusundan :)

teknik adamsa en kralı

taraftar ise en iyisi

ulee şpl maçında rakibin sahasını kendi sahası igib taraftarı ile oynayacak kaç tane takım var?

dünya kulubumüş. ule imkanı olsa noe camp ı bile sarı kırmızıya çevirirz o gün..:D

Arkadaşa kesinlikle katılmamla birlikte Sergende beşiktaşlı falan dgl oda fenerlidiri eklemek istiyorum

beklenti gittikce yükseliyor şu aşamada sneijder gelmezse fenalardayız fenalarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt