Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brezilya kaynaklı globoesporte, Carlinhos'un menajerinin açıklamalarını yayınladı. Galatasaray'ın Carlinhos'la temmuz ayından bu yana ilgilendiğini belirten gazetenin haberinde Brezilyalı futbolcunun menajeriyle yapılan röportaj yer aldı.

'Taffarel'le görüşüyoruz'

Haberde menajerin, "Carlinhos için Taffarel'le görüşüyoruz. Carlinhos da Avrupa'da ve Şampiyonlar ligi'nde oynamak istiyor ama Fluminense'nin de hedefleri var. Ancak kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi var. Kulüplerin görüşmesiyle transfer gerçekleşebilir, neden olmasın" ifadeleri yer aldı.

Bırak üstad bunlar ne ki ? Biz nelerini gördük ? Drogba, Elano(açıklanma anı olarak), Lincoln, Misimoviç scoutgs nin dükkanı kapatmasına sebep olan Rosicky-Ledesma onların yanında Sneijder'in transfer sürecinin esamesi okunmaz, Shaqiri için bile neler konuşuldu.
Şu bir haftalık süreçte muazzam iş kaybına sebep oldu Sneijder.Dersine sınavına çalışmayan mı dersin.İş yerinde forumda vakit kaybedenler mi ? Ocakta çayı unutup demliği yakanlar mı vs vs ..

Transfer Nöbeti

Sneijderin görüşmesinden çıkan sonuç belli mi ?

Arkadaş sıkıldım bu çam yağımıdır gaz yağımıdır nedir bu reklamdan nereye baksam tanjuyu görüyorum.:SS:

renkdaslar djuicici hic izlemedim, nasil oyuncu?

hurriyet sneijderin alternatifi diyor

valla adam hem sol hem sağ kanatta oynuyor,,baya da iyi orta ve pas yapıyor,,bir maçına denk geldim,,sonra videolardan izledim 2 gün önce,,,mesela amrabatın ve hamitin iyi oynamadığı maçlarda cankurtaran olur,,,ucuza da alırsın,,,5-6 milyon euro ya,,yıllık da 2 verdin mi,,sür sahaya

Döngünün son halkasına geldik.Sneijder'in uçak korkusu var gemiyle gelicek açıklamasıda gelince bu iş bitecek.

Ticaretin altın kurallarından bir tanesi malınızı iyi reklam etmeyi bilmelisiniz....

Ünal AYSAL'ın ticari zekasını da düşündüğümüzde.....

Arkadaş sıkıldım bu çam yağımıdır gaz yağımıdır nedir bu reklamdan nereye baksam tanjuyu görüyorum.:SS:

o yine iyi abi ben geçen sene trtsporda full caprice gold ve bal reklamı izledim

bi ara caprice gold müziği bile dolanmıştı ağzıma:cool:

senjder gelecek diye, millet böbrek hastası olacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt