Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yonetim bu hatayi nasil duzeltir artik bilemiyorum kacinci hata bu transferde yaptiklari. 5 yasindaki cocuk bile biliyor ilk once oyuncu sonra klup ile anlasmayi ama nedendir bilinmez bizde hep bu ters, anca taraftara gaz vermesini biliyorlar. yazik degilmi bunca taraftara kandirildilmis olucaklar yine.

sabah antremana çıkmasını sakın iş ahlakı olarak demeyiniz...

transferi gündemde olan ve başkanı "olm bak git" şeklinde rest çeken birisinin ne işi var idmanda???

ücretinde indirime gider, ve interde kalır...

bugünde bişey olmaz herhalde.gideyim işime bakayım en iyisi

semih dany ikiliside çok uyumlu değil önlerindede melo

melo daha yeni yeni kendine geliyor mert. sorun danyde zaten. dengesizin teki zaten. semih onla oynuyorsa ömerle hele hele oynar. milli maçta ayda yılda bir oynuyorlar beraber. gerçi 2 side aynı stilde gibi geliyor bana ama neyse.

O değilde kuşlarda iki arada bir derede kaldılar.. biz Sneijder'i alsak onlar Belhanda'yı açıklayacaklar :)

Yazık...

sezon sonu sinan bolat serbest kaliyormus, suana kadar da bir yere gitmemis ve takiminda yedek kaleci, ufuk'u gönderip bedava olarak transfer edilebilir bence. Ufuk'a tahammül edemiyorum, oynadigi 3 hazirlik maci + kupa macinda felaketti.

Benim yönetici profilim Ali Dürüst aga..Adam zeki bir adam,10 kere düşünmeden konuşmuyor..

Ynt: Transfer Nöbeti

Olumlu bir şeyler varmi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Artık heyecanı bile kalmadı , sıkıldık , bıktık :o

belkide İnterin maaş indirme taktiği bu ora yada bura hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt