Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnterle antremana çıkmıs

gelisme var mı diye soranlara :ka10:

[h=5]Şenol Güneş: Uğraş Özyurt sen Trabzonspor muhabiri değil misin, nerelerdesin?

Uğraş:Hocam Galatasaray'a geçtim.

Güneş:Muhabiri bile alıyorlar.

HAAHAHAHAHAHAHAH :lol::lol::lol::lol:[/h]

O değilde kuşlarda iki arada bir derede kaldılar.. biz Sneijder'i alsak onlar Belhanda'yı açıklayacaklar :)

Yazık...

Aynı anda açıklamazlar Fener'in işine gelmez gölgede kalır.. 2-3 gün sonra açıklarlar ki gündem değişsin bir anda..

sezon sonu sinan bolat serbest kaliyormus, suana kadar da bir yere gitmemis ve takiminda yedek kaleci, ufuk'u gönderip bedava olarak transfer edilebilir bence. Ufuk'a tahammül edemiyorum, oynadigi 3 hazirlik maci + kupa macinda felaketti.

bende 1461 deki Fatih miydi onu beğeniyorum Ufuk la olmaz çok belli

şuan sneijder in kafasında allah bilir hangi tilkiler dolaşıyordur bunu niyetini tam olarak bi anlasak.

kabak tadı verdi valla bırakın sneijderi transfer yapamadık ya ki çok önemli yerlerde eksikler var.bence yönetim transfer konusunda çok kötü.

melo daha yeni yeni kendine geliyor mert. sorun danyde zaten. dengesizin teki zaten. semih onla oynuyorsa ömerle hele hele oynar. milli maçta aydı yılda bi oynuyorla beraber. gerçi 2 side aynı stilde gibi geliyor bana ama neyse.

benim meloyu ne kadar sevdiğimi ve transfer döneminde millet saydırırken benim istediğimi bilirsin.Benim düşüncem Semihin yanına daha iyi bi adam almamız lazım.Bu sene için konuşmuyorum önümüzdeki sen de olabilir.2 türk stopere sıcak bakmıyorum yani ömerle falan bi alıp veremediğim yok.Sezon sonu al frei i ahatına bak.Hani illa stopere türk almamız lazım değil onu diyorum.

Semih-Selçuk-Hamit/Engin-Frei-Burak yaz bu adamları 11 e.Geri kalanlarına muslerayı,eboueyi,yabancı stoperi,yabancı solbeki,meloyu,sneijderi koy 11 e kontenjan açısından sıkıntı yaşamassın,bilmem anlatabildimmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt