Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün geldi, yarın gelecek Misimoviç transferine döndü iş. Son güne kadar sarkacak belli. Sneijder'ın B planı biz gözüküyoruz, umarım bizim de bir B planımız vardır.

beyler

yenge çok olumlu mesaj yazmış kaçmasın gözünüzden

üstteki mesaj çok şey demek...

Biliyorum... Ben de ancak beklediğimi söyleyebilirim. Göründüğü kadar kolay değil. Eşimin gerçek durumunu bir bilseniz....

neyi bilcekmisiz borcu var gerçek durumunu bilseniz bence bizle sorunu yok bunların tamamen interle eminim artık :b5::b5:

Bugün'de bir şeyler olacak gibi durmuyor ama :sad007:

Kabız olmuş heralde. Cumaya kadar netleşir.

ule vallah akıllanmaz ibizm millet. karıya twitterr atıp duruyosunuz..

sneijder sanki eroin tacirinin elinde, "kocamın durumunu bir bilsenizmiş" ne var lan kocanın durumunda !

Beklemeyin la şu adamı artık. Twitte atmayın.

Selçuk Günşeber ‏@legolasselo

@YolantheCabau Saying something about the future days of Sneijder family will make the fans happy that are awaiting for like 3 days :) Thx

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@legolasselo i know.. I can only say that I'm waiting too.. It's not that easy. If only you would know what his real situation is... Kiss x

sunu cevirsenize

Bizden biri: "Sneijder'in önümüzdeki bir kaç gün içindeki geleceği hakkında söyleyeceğiniz sözler sizi 3 gündür bekleyen taraftarları mutlu edecek."

Yolanthe: "Bunun farkındayım. Sadece şunu söyleyebilirim ki ben de bekliyorum. "

sonda ne demiş anlayamadım tam cümle kurmamış

Moratti'ye laf çakmış galiba yenge:trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt