Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder bize gelemeyecekse liverpoola gitsin, orada surunur.

Massimmo amca ver şunların imaj parasını da gelsinler yazık be !:asd:

Burda ki toplumu sanal ortam da ki gibi sanırsa afersinizde bk gelir

Yolanthe bazıları bize pis oyunlar oynanıyor gibilerinden tweet'ler attı ve sık sık Türk taraftarların sorularına cevap veriyor. Buradan çıkardığım izlenim Inter'le Sneijder arasında parasal sıkıntıları olduğu ve bunlar bitmeden de transferin gerçekleşmeyeceği. Yoksa bizim yönetim tüm transfer dönemini bu adama harcayak kadar aptal değildir herhalde. Kısaca bu, zaten Sneijder'in paragöz bir adam olduğunu biliyoruz az çok.

We hope as Galatasaray fans these games that are playing against you wont prevent you guys coming to Istanbul yazacak bir babayigit yokmu?:D

insanların eşlerine,,şahsiyetlerine vb yönlerine laf atmaktansa sadece galatasarayımıza yararını zararını futbolculuk yönünü tartışırsak iyi olur.

Şu Yolanthe mevzusu bitse çünk ne zaman bu mevzu açılsa öküzler çoğalıyor

Artık sneijder gelmezse '' çocuğumu keserim'' '' babanemi camdan aşağı atarım '' gibi cümleler okumuyoruz gelişme var :D

eğer benim attığım twite cevap verirse gelip gelmeyeceğini öğreneceğiz renktaşlar

Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun

Sabahta soylemistim.Sneijder ailesiyle gorusmenin son asamasinda. Yarin belli olacak.yuzde 95 is tamam

Kemal tokak kariyerine paraşütsüz devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt