Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@nnatehan I will never be negative about Istanbul! I have been there 5 times and I LOVE it! This is nothing to do with that.. Trust me ❤x

yenge İstanbul hayranı çıktı
:cool:

Bu gece i$e gidecem, sabah 7'de geldigim zaman insallah açiklanmis olur yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evini bulurum senin Sneijder beyefendi :):):):):)

insanların eşlerine,,şahsiyetlerine vb yönlerine laf atmaktansa sadece galatasarayımıza yararını zararını futbolculuk yönünü tartışırsak iyi olur.

Ben bu forumda bayanlara KARI denmemesini bilecek olgunluğa ve terbiyeye sahip olduğumuzu sanıyordum

hayirli ugurlun olsun, yeni duyumcu kazandik, mehmet ali birand :asd:

mumkünse bunlar transfere felan bulaşmasın, allahın aşkına arkadaş. bu nedir arkadaş, hem yüzde 95 bitti diyorsun, hem yalanlıyosun, hem yüzde 95 bitti diyosun, hem yalanlıyosun.

yok abi bunların transfer felan yapacağı yok, ümidimi kaybettim ben vallaha billaha.

BİTİRİN ULAN BİTİRİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Vay anasını ya şu aşamalar bitmedi , ne yüzde 95 miş aga bu ne oluyo bak kıllanmaya başladım :troll:

ulan bu nasil bir ayle bir transferi bu kadar suruyosa bunlar cocuk yapmak isteseler varya 8 ay surer herhalde

Forumda çoğu kişi gergin, bel ki kızanlar olacak ama tek suçlusu gene bizleriz, 24 saat içinde açıklanacak, bugün netlik kazanır, akşam üstü bir şeyler olur, burada ki insanlar da bekliyor doğal olarak geriliyorlar. Yönetim kanalından basına isim verilmesi zaten yanlışın birinci adımıydı, sonra bu duyumcu denen kişilere neden bilgi verirler hala anlamış değilim, ayrıca zaman faktörünü çok kötü planlıyoruz maalesef, transfer madem henüz bitmedi zaman vermek nedir? Neyse..

PORTAKALA GEL PORTAKAAAAALLLL :sad007:

+Mehmet Ali Birand ile insanların kafasında gene bir tarih oluştu.Hey Allah'ım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt