Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence de Ntvsporda Irmak Kazuk'un dedigi gibi tek sorun sneijder ile inter arasında onun netleşmesini bekliyoruz açıklanması için karısı felan hikaye ailesiyle görüşmüyor artık onayı aldı zaten karısı twitterda yazdı az önce istanbulla ilgili problem yok emin olun daha önce 5 kere geldim oraya diye.

Gece 12'den sonra da yarın olmuş oluyor. Olumlu düşünelim biraz :asd:

Ligler başlıyacak hazırlık kampına 1 tane adam gelmedi.Sneijder transferini yapmak için ilk yarının bitmesini niye bekledik anlamıyorum.Şampiyonlar liginde gruptan çıktıktan sonra bu transferleri yapmış olsaydık şimdiye herşey daha iyi olurdu.Alacağımız bir sol bek bir oyun kurucu bir türk defans bu kadar beklemenin anlamı neydi?

Yarın bence gerçekten belli olcak çünkü ortada dolaşan ayın 15'ine kadar opsiyon olayı yarını önemli bir tarih yapıyo gibi duruyo :yenieek:

GALATASARAY ASIGI ‏@muratu38

@YolantheCabau u kunt kopen een paar woorden in het Turks mooi meisje ? Wij houden u zeer pop

Collapse Reply Retweet Favorite

8:46 AM - 14 Jan 13 · Details

HAHAHAHAH bunu kim yazmis, kesin google translate'ten çevirmistir.. bunu okursa yenge hanim ozaman unutalim transferi

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@nnatehan I will never be negative about Istanbul! I have been there 5 times and I LOVE it! This is nothing to do with that.. Trust me ❤x

yenge İstanbul hayranı çıktı
:cool:

Ben hic bir zaman kotu konusmam Istanbul hakkinda! Ben 5 defa gittim Istanbul'a ve orayi COK SEVIYORUM! Istanbul, kesinlikle bunun sorunu degil. Guven bana <3

Ulan 95 sayısından soğuttunuz insanı :mad: 95 ne lan? Elinizde Sneijdometre mi var

Kocası evde yok herhalde bu kadar tvit attığına göre..

yüzde 95 nedir torrent'den futbolcu mu indiriyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt